9ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας Πρεσπών

Παρά τις δύσκολους καιρούς, ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας οργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας με την συμμετοχή 70 ξιφομάχων από Ελλάδα (Κρήτη – Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κέρκυρα – Καστοριά – Φλώρινα), Κύπρο και Ρουμανία. Ιδιαίτερη Τιμή αποτελεί η παρουσία των Εθνικών Ομάδων Εφήβων και Νέων της Ρουμανίας με επικεφαλής την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εφήβων 2015 Alexandra Predescu.

Με την υποστήριξη του Δήμου Πρεσπών αλλά και τις εξαιρετικές υπηρεσίες του Platithea Resort και του Ξενοδοχείου Αριάδνη προβλέπεται ένα εξαιρετικό 10ήμερο (28 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου) με πολύ κούραση, καλό φαγητό και διασκέδαση.

Το «Πατουλίδειο» Αθλητικό Κέντρο θα διαμορφωθεί σε ένα πλήρες οπλομαχητικό κέντρο με 15 πίστες και όλα τα απαραίτητα όργανα για την πληρέστατη προπόνηση των αποστολών.

Στον ίδιο χώρο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το Διεθνές Τουρνουά Νέων «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ» με συνδιοργανωτή τον Δήμο Πρεσπών και την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας.
Τόσο οι Αγώνες όσο και η καθημερινή προπονητική δραστηριότητα είναι ανοιχτή στο Κοινό, ενώ στο Πρόγραμμα έχει προβλεφθεί η επίδειξη του αθλήματος της Ξιφασκίας στην Νεολαία του Δήμου Πρεσπών.

Πλήρης δημοσιογραφική κάλυψη των δραστηριοτήτων του Κάμπ θα είναι καθημερινά διαθέσιμο στο επίσημο site www.oxif.gr/camp αλλά και στο FB (Prespa Summer Fencing Camp).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...