2 ασημένια στο Πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων

Ασημένιες γύρισαν οι ομάδες του ξίφους ασκήσεως αγοριών και κοριτσιών του Ο.ΞΙ.Φ. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων / Κορασίδων που έγινε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Αναλυτικότερα στα αγόρια η ομάδα των αγοριών αποτελούμενη από τους Αριστείδου Α., Ηλιάδη Ι. και Δ. και Τσαρτσιταλίδη Η. κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο νικώντας την ομάδα του Κορδελιού με 45 – 25 στα προημιτελικά, τον Πανελλήνιο 45 – 20 ενώ στον τελικό έχασαν από το Αιγάλεω και μαζί το χρυσό μετάλλιο.

{gallery}photos_2008/12_01_2008{/gallery}
Στα κορίτσια η Κεσίδου Κ., η Παπαχαρίση Χ., η Στρέζου Χ. και Κοπατσάρη Χ. είχαν αντίστοιχη πορεία νικώντας το Ηράκλειο στα προημιτελικά (45-15), τον ΑΣΑΟ (45-38) και έχασαν, επίσης, από το Αιγάλεω με 42- 24.

Στα ατομικά την καλύτερη παρουσία (6η θέση) είχαν οι Αριστείδου και Κεσίδου. MVP της ομάδας η Χαρά Παπαχαρίση η οποία έπαιξε στα ίσα την πρωταθλήτρια Μπουρδάκου αναγκάζοντας την σε πολύ δύσκολη νίκη στο πόντο, 14-15.

Στην Ντιζόν στην Γαλλία ταξίδεψε η Δόμνα Βέικου όπου και συμμετείχε στο Κύπελλο Κόσμου Νεανίδων που διεξήχθη εκεί με την συμμετοχή 84 αθλητριών. Στον 1ο γύρο η Δόμνα έκανε 3 νίκες και 3 ήττες ενώ την είσοδό της στην 32άδα έκοψε η Γαλλίδα Eppe  με σκορ 15-7.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Άρης Γκίνης με τον προπονητή του Πέτρο Τσώκα ταξιδεύουν για την Βασιλεία, Ελβετία και το Κύπελλο Κόσμου που γίνεται εκεί.
Σωρηδόν έρχονται οι δηλώσεις συμμετοχής για το Παγκόσμιο Κύπελλο ΦΛΩΡΙΝΑ 2008. Αυστραλία, Ουγγαρία, Χονγκ Κονγκ, Ελβετία, Ιαπωνία και Κίνα ήδη έχουν στείλει τις επίσημες συμμετοχές τους ενώ οι δύο τελευταίες θα χρησιμοποιήσουν το Προπονητήριο του Ο.ΞΙ.Φ. για την προετοιμασία τους.
Το Δ.Σ. του Ομίλου έχει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Δήμου Δημήτριο, εργολάβο, για την παραχώρηση της χρήσης 2 χώρων γκαράζ για την φύλαξη των νέων mini-bus του Ο.ΞΙ.Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση