Η Βέικου στο Πανευρωπαϊκό

Στο Ροβίκο, νότια της Βενετίας θα γίνει φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων και ο Ο.ΞΙ.Φ. θα είναι εκεί, με την αθλήτριά του Δόμνα Βέικου. Η Δόμνα θα αγωνισθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο ατομικό αγώνισμα και όλοι μας της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Πληροφορίες- live αποτελέσματα στο www.rovigo2008.com

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι ο Ο.ΞΙ.Φ. με μεγάλη εταιρία της περιοχής μας. Η εταιρία θα «υιοθετήσει» τον Όμιλο για τα επόμενα χρόνια αναλαμβάνοντας να καλύψει μέρος των λειτουργικών του δαπανών. Το γεγονός, πρωτόγνωρο, για το άθλημα της ξιφασκίας αποδεικνύει την απήχηση και την αποδοχή του Ο.ΞΙ.Φ. στην τοπική κοινωνία και βάζει τις βάσεις για συνεχή ανοδική πορεία του συλλόγου παράλληλη με αυτήν της αναδόχου εταιρείας.

Υπεγράφη το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής της εγκατάστασης του Κολυμβητηρίου, το οποίο θα στεγάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» μεταξύ του Ο.ΞΙ.Φ. και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α.Φλώρινας. Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια της Υπηρεσίες της ΔΕΗ Φλώρινας και της ΔΕΥΑΦ για την άμεση ανταπόκριση και σύνδεση με τα αντίστοιχα δίκτυα.    

Το ερχόμενο Σάββατο 1 Μαρτίου στις 10:00 πμ θα γίνει στην Φλώρινα το Κύπελλο Άνοιξης στο ξίφος ασκήσεως για αγόρια και κορίτσια έως 13 ετών. Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της ΕΟΞ και αποτελούν test event ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου αφού θα διεξαχθούν στους χώρους του Κολυμβητηρίου, το οποίο διαμορφώνεται ειδικά για αυτό.

Και το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια για το «ΦΛΩΡΙΝΑ 2008». Την Πέμπτη 21/2 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Υπουργού κ. Μαργαρίτη Τζίμα, του Πρόεδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Ιωάννη Γουσόπουλου και του κ. Πέτρου Τσώκα παρουσία του Βουλευτή Φλώρινας κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, ο οποίος και επιμελήθηκε της συνάντησης. Ο κ. Υπουργός δεσμεύθηκε να στηρίξει τον θεσμό αλλά και να δώσει το παρόν το διήμερο των αγώνων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση