«Μπράβο Αντωνία»

foil_cup2016

Κορυφαία εμφάνιση για την Αντωνία Απιδοπούλου εχθές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων – Νεανίδων στην Αθήνα αφού κατάφερε και μπήκε «σφήνα» στις Αθλήτριες του Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Η πεισματάρα Αντωνία δικαίωσε τον προπονητή της Στάθη Γεροσίδερη, σε έναν αγώνα ιδιαίτερα απαιτητικό, με την παρουσία των κορυφαίων αθλητριών της χώρας (48 συμμετοχές).
Στα αγόρια ξεχώρισε ο Χρήστος Παπαγιάννης, 7ος σε 50 συμμετοχές ενώ ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η εμφάνιση όλων των παιδιών του ΟΞΙΦ, ο οποίος «κατέβασε» 20μελή αποστολή!

Στο περιθώριο των Αγώνων, η αποστολή του ΟΞΙΦ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του συμπολίτη μας Βασίλη Παπαγιάννη στο Κέντρο της Αθήνας, το Βιβλιοπωλείο BOOKS +Plus στην Πανεπιστημίου και να του ευχηθεί Καλή Επιτυχία!

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα βλέμματα στρέφονται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 και -14 στο ξίφος ασκήσεως, την οργανωτική ευθύνη του οποίου έχει αναλάβει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας.

Ταυτόχρονα στην Βόννη θα ταξιδέψουν οι Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17, με την ευχή όλων μας να επαναλάβουν τις καταπληκτικές τους εμφανίσεις.

Τέλος, φιλοξενούμενος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, o Νικόλας Τσώκας μετέχει σε μηνιαίο προπονητικό κάμπ στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (Tauber).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...