Άνοιξε η Εγκατάσταση του Κολυμβητηρίου

Το 1ο βήμα έγινε. Άνοιξε, επιτέλους το Κολυμβητήριο στο ΔΑΚ Φλώρινας, έστω και άτυπα, διαμορφωμένο ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας, και φιλοξένησε το Κύπελλο Άνοιξης για αγόρια και κορίτσια έως 13 ετών από την Βόρεια Ελλάδα.
Οι Αγώνες αποτελούσαν test event για το «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ CUP» που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο στις 15 και 16 Μαρτίου. Οι θεατές και οι φίλοι του σπαθιού που παρακολούθησαν τους αγώνες έμειναν έκπληκτοι από το μεγαλείο της εγκατάστασης και ευχήθηκαν να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του για το κοινό.

Για την ιστορία τα αποτελέσματα του Κυπέλλου Άνοιξης έχουν ως εξής:
Στα αγόρια: 1ος Μπουρουλίδης Μ.Α.Κορδελιού, 2ος Ζαχαρόπουλος Ο.ΞΙ.Φ., 3οι Δούδος Ο.ΞΙ.Φ. και Δόλλας Απόλλων Καστοριάς.
Στα Κορίτσια: 1η Μπουρουλίδου Μ.Α. Κορδελιού, 2η Αριστείδου Ο.ΞΙ.Φ., 3ες Ιωαννίδου Ο.ΞΙ.Φ. και Καλατζίδου Όμιλος Πρωταθλητών.

Το Δ.Σ. του Ομίλου νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Νομάρχη Φλώρινας κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο, η συμβολή του οποίου στο άνοιγμα του Κολυμβητηρίου και στην προσωρινή μετατροπή του σε παλατάκι ξιφασκίας ήταν καθοριστική.
Το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ στηρίζει το «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ CUP». Τον τίτλο του Χρυσού Χορηγού απονέμει η Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων στο ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ και θεωρεί υποχρέωσή της να ευχαριστήσει δημόσια τον συντοπίτη μας κ. Κ. Μωραΐτη, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Κρατικών Λαχείων, για την στήριξη για 2η συνεχή χρονιά του θεσμού.
Την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαρτίου 2008 στις 11:00 το Κολυμβητήριο θα ανοίξει για τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και το κοινό με την ευκαιρία της συνέντευξης τύπου των χορηγών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Έτοιμη η αφίσα των αγώνων από τους φοιτητές της Σχολής Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση