«Η Βασιλεία έσωσε την παρτίδα..»

Η Βασιλεία Χατζάρα έπαιξε υποδειγματικό σπαθί και μπήκε στα μετάλλια (3η!) στο Πανελλήνιο Κύπελλο -20 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα. Υποδειγματικός ήταν και ο τρόπος που έπαιξε στον ημιτελικό απέναντι στην Νικολοπούλου (Ίριδα Ψυχικού), στον οποίο αν και έχανε με 6 χτυπήματα διαφορά κατάφερε να το ισοφαρίσει στο τέλος 14-14, χάνοντας όμως τον τελευταίο κρίσιμο πόντο.

Καλή η παρουσία των Κεβρεκίδου (5η) και Μοσχοπούλου (6η) ενώ στα αγόρια ο Τσώκας Αστέριος (7ος) έμεινε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις.
Στην Γερμανία η Γεροσίδερη και Απιδοπούλου με 1 νίκη στους ομίλους έχασαν την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ.

Το ερχόμενο Σ/Κ η αγωνιστική δράση συνεχίζεται, πάλι, στην Αθήνα με το Ξίφος Ασκήσεως Εφήβων – Νεανίδων και τους Μικρούς (10-13 χρονών) στο ξίφος μονομαχίας.

ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Υπογράφηκε το συμβόλαιο εκμίσθωσης του χώρου που θα στεγάσει το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού. Ένα Όνειρο Ζωής δείχνει να παίρνει σάρκα και οστά. Σύντομα θα δημοσιοποιηθεί το πλήρες σχέδιο αξιοποίησης του χώρου αλλά και το πλάνο Διοργανώσεων Εσωτερικού και Εξωτερικού, καθιστώντας το, Ευρωπαϊκό Κέντρο Ξιφασκίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...