3 χάλκινα στο Ζρένιανιν

 

Με 3 χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές τους γύρισαν οι «μικροί» του Ο.ΞΙ.Φ. από το Διεθνές Κύπελλο της Σερβίας για ξιφομάχους ηλικίας 13 και 14 ετών.

{gallery}zrenianin{/gallery}

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών η Σοφία Καραφύλλη κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 21 αθλήτριες και στο ξίφος μονομαχίας ο Νίκος Τσώκας και η Γεωργία Αθανασία, επίσης 3οι ανάμεσα σε 20 αθλητές και αθλήτριες αντίστοιχα.

Ικανοποιητική ήταν και η εμφάνιση και των υπολοίπων παιδιών της αποστολής: Τάσος Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Δούδος, ΆνναΧρήστος Σταυρίδης και . Άξια αρχηγός αποστολής ήταν η Αγγελική Σουμπάση.
Αίσθηση έκανε η εμφάνιση της ομάδας του ξίφους μονομαχίας ανδρών στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης στο Χάιντενχαϊμ της Γερμανίας. Οι Διαφωνίδης, Λιατόπουλος, Ντώνος και Αγγέλης (φωτό) χτύπησαν στα ίσα το παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Γερμανίας Τάουμπερ αλλά τελικά έχασαν με 37-43. Στο, τέλος, οι Γερμανοί ιπποτικά χαιρέτισαν τον αντίπαλό τους και δήλωσαν ότι πραγματικά τα χρειάστηκαν. Για την ιστορία η γερμανική ομάδα κατέκτησε τελικά την 3η θέση ανάμεσα σε 21 ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση