Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων στη Φλώρινα

Η Φλώρινα έχει την Τιμή να φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών το τριήμερο 17-18-19 Μαρτίου 2017. Η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας συνεχίζει να εμπιστεύεται την Πόλη μας και τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας αναθέτοντας την 2η μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση.

Τον Μάρτιο, λοιπόν, περισσότεροι από 200 ξιφομάχοι και πολλοί ακόμα συνοδοί, προπονητές, φίλοι, γονείς θα ταξιδέψουν στον τόπο μας τιμώντας μας με την παρουσία τους.

Οι Αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο, το οποίο θα διαμορφωθεί ειδικά για τους Αγώνες ενώ γίνονται προσπάθειες μέρος των αγωνιστικών εκδηλώσεων να λάβουν χώρα και στο ΣΠΙΤΙ της ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ.

Ήδη προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις καθιστώντας το Πρωτάθλημα ως κορυφαία αθλητική εκδήλωση της Χρονιάς για την Φλώρινα.

Ο ΟΞΙΦ με τεράστια εμπειρία στις οργανώσεις υπόσχεται άρτιο αποτέλεσμα και οι Ξιφομάχοι του Πολλά Μετάλλια!

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, ο Δήμος Φλώρινας, το Εστιατόριο ΤΕΡΨΗ και το ΜΙΚΕΛ Φλώρινας.

Τέλος, στην Κοπεγχάγη αγωνίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα Αδέρφια Αλέξανδρος και Φίλιππος Γκώγκος. Οι αθλητές του ΟΞΙΦ συνεχίζουν την προσπάθεια τους για αναρρίχηση στις κορυφαίες θέσεις της Ευρωπαϊκής Βαθμολογίας στην Κατηγόρια -17 στο ξίφος μονομαχίας.
Καλή τους Επιτυχία!

Από το ΔΣ.

panellinio-2017

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...