Χρήσιμες οδηγίες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Λίγο πριν την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στην Φλώρινα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε, εσείς, τα σωματεία σας, οι αθλητές και αθλήτριες σας, οι συνοδοί και γενικά όλοι όσοι εμπλέκονται με την συμμετοχή στους Αγώνες τα παρακάτω:

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΟΞ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών 2017 – Πληροφορίες και Πρόγραμμα Αγώνων

CONTROL ΟΠΛΩΝ

Το control των όπλων, στο οποίο θα τσεκάρονται σπαθιά, μάσκες, καλώδια, γάντια, ηλεκτρικές βέστες και μπαβέτες θα γίνεται στο Προπονητήριο του ΟΞΙΦ στην Αίθουσα 17 στο ΔΑΚ Φλώρινας σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Πέμπτη 16 Μαρτίου από 18:00 μμ έως 20:00 μμ
  • Παρασκευή 17 Μαρτίου από 12:00 μμ έως 18:00 μμ
  • Σάββατο 18 Μαρτίου από 08:00 πμ έως 16:00 μμ
  • Κυριακή 19 Μαρτίου καθ’ όλη την διάρκεια των Αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Παρακαλείστε όπως ολοκληρώσετε το Control την παραμονή του αγωνίσματος εγκαίρως.

ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ

Η προθέρμανση θα γίνεται στην Αίθουσα του ΟΞΙΦ (Αίθουσα 17 στο ΔΑΚ Φλώρινας).

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπεί το ζέσταμα των αθλητών και αθλητριών στο Κλειστό Γυμναστήριο κατά την διάρκεια τέλεσης αγωνισμάτων.

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Στον αγωνιστικό χώρο θα επιτρέπεται η παρουσία ΜΟΝΟ των Αγωνιζόμενων Αθλητών – Αθλητριών και με Ειδική Διαπίστευση οι Προπονητές (ΜΟΝΟ στα ΝΟΚ – ΑΟΥΤ) και οι Διαιτητές. Οι Διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται κατά την διάρκεια του REGISTRATION και θα επιστρέφονται στο τέλος των Αγώνων στην Γραμματεία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παρακαλείσθε όπως κάνετε το REGISTRATION τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος ενώ το LAST CALL θα γίνεται 30’ λεπτά πριν την έναρξη του αγωνίσματος. Πέραν αυτού καμία παρουσία δεν θα γίνει αποδεκτή. Στο τέλος κάθε ατομικού αγωνίσματος θα γίνεται και η Δήλωση του ΟΜΑΔΙΚΟΥ από τους αρχηγούς των ομάδων.

***ΠΡΟΣΟΧΗ***

Το τέλος συμμετοχής (10 ευρώ/αθλητή στο ατομικό – 15ευρώ/ομάδα στο ομαδικό) καταβάλλεται στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΕΟΞ όπως σε όλους τους επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτή η καταβολή του τέλους στην γραμματεία των Αγώνων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ

Για 1η φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι Προκριματικοί Όμιλοι θα ανακοινωθούν στο www.oxif.gr την προηγουμένη της διεξαγωγής του ατομικού αγωνίσματος στις 18:00 μμ. Αντίστοιχα θα γίνεται και η ανακοίνωση του Ταμπλώ των Ομαδικών Αγωνισμάτων αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Ατομικών Αγωνισμάτων

***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Παρακαλούνται άπαντες όπως κοινοποιήσουν την ακριβή σύνθεση των αποστολών των σωματείων τους στο oxif93@yahoo.com έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 15:00 μμ.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δεν διατίθεται ΚΑΝΕΝΑ πρόγραμμα μετακινήσεων από/προς Ξενοδοχεία – Κλειστό Γυμναστήριο από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας χωρίς την προηγούμενη έγκαιρη και γραπτή αίτηση των ενδιαφερομένων.

Σας ευχόμαστε καλή και ασφαλή μετάβαση στην Φλώρινα και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών 2017.

Η Τεχνική Διεύθυνση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...