Ο.ΞΙ.Φ. και TBB ακόμα πιο κοντά

Ακόμα πιο στενή γίνεται η συνεργασία του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας με τον καλύτερο γερμανικό σύλλογο ΤΒΒ. Η άριστη συνεργασία των 2 συλλόγων που ξεκίνησε με την συμμετοχή των Γερμανών στο κάμπ των Πρεσπών διευρύνεται με την συχνότερη ανταλλαγή αποστολών τόσο για προπονητικά κάμπ όσο και για συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες που διοργανώνουν τα 2 κλάμπ.

Έτσι εκτός από τις Πρέσπες, ο ΤΒΒ θα στείλει πλήρεις ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μαρτίου ενώ αντίστοιχα οι αγωνιστικές ομάδες και το προπονητικό team του Ο.ΞΙ.Φ. θα συμμετέχει σε προπονητικό κάμπ στο Γερμανικό Ολυμπιακό Κέντρο και σε μια σειρά διεθνών πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, όπως και σε εξειδικευμένα προπονητικά σεμινάρια. Για τον λόγο αυτό, οι προπονητές του Ομίλου κ.κ. Τσώκας και Καλυβιάνος θα ταξιδέψουν την Δευτέρα 3/11 στην Γερμανία και θα έχουν μια σειρά συναντήσεων με τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΤΒΒ.

Το άλλο σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου είναι η σειρά των μικρών μας ξιφομάχων να δείξουν τα βήματα προόδου τους με την συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων (έως 13 ετών). Οι αγώνες θα γίνουν στο ΟΑΚΑ και ο Ο.ΞΙ.Φ. θα συμμετέχει με πλήρεις ομάδες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση