Super Αναστασία

Μεγάλη εμφάνιση για την Αλεξοπούλου Αναστασία στο Πανελλήνιο Κύπελλο U17 στο Ξίφος Ασκήσεως, το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε 41 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα! Πολύ καλή εμφάνιση και για τη Δέσποινα Ζωγράφου, η οποία έχασε 13-15 την είσοδό της στην 8άδα (10η).

Στα αγόρια όλα δείχνουν ότι οι Δημήτρης Μοσχόπουλος και Δημήτρης Σαχινίδης θα πρωταγωνιστήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019 αφού έκαναν 8άδα στο Κύπελλο κατακτώντας την 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Μεγάλη Τιμή για τον ίδιο, την Ελληνική Διαιτησία αλλά και τον ΟΞΙΦ ήταν η άριστη παρουσία στο Τελικό του GRAND-PRIX της Βέρνης Ελβετίας για τον Στάθη Γεροσίδερη!

Την Κυριακή η Ομάδα Σπάθης της Πτολεμαΐδας είχε την ευκαιρία να προπονηθεί με τους Σπαθίστες μας στο ΟΞΙΦ Αρένα!

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες!

Το ερχόμενο Σ/Κ η δράση συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη με το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 και Κύπελλο Ελλάδος -17 στο Ξίφος Μονομαχίας με την συμμετοχή 40 ξιφομάχων μας!

Τέλος, το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια την Κα Πέτη Πέρκα για την επίσκεψή της στο ΟΞΙΦ Αρένα και για το ενδιαφέρον της για τις Δράσεις και τις Επιτυχίες του ΟΞΙΦ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...