Το σήκωσαν!!!

Τι να πει κανείς γι’ αυτά τα παιδιά; Ποια είναι αυτά; Οι Έφηβοι του Ξίφος Ασκήσεως, οι Έφηβοι του ΟΞΙΦ, οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019, οι ΗΡΩΕΣ της ΚΑΡΔΙΑΣ μας!!!

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό στο ομαδικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος την Κυριακή στο ΟΑΚΑ οι Μοσχόπουλος Δημήτρης, Σαχινίδης Δημήτρης, Κούλης Ανδρέας και Χατζόπουλος Αχιλλέας υπό την καθοδήγηση των Προπονητών Γεροσίδερη Στάθη και Δούδο Δημήτρη κέρδισαν τον Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω με το μαγικό 37-35 και κατέκτησαν τον Τίτλο των Πρωταθλητών Ελλάδος 2019!

Νωρίτερα επιβλήθηκαν επί των Οδυσσέα Χαλανδρίου (45-17) και Ο.ΞΙ. Γλυφάδας (45-28).

Τίποτα δεν είναι τυχαίο φυσικά γιατί στα Ατομικά του Σαββάτου ο Μοσχόπουλος Δημήτρης κατέκτησε το Ασημένιο και ο Σαχινίδης Δημήτρης το Χάλκινο Μετάλλιο! (41 συμμετοχές).

Εντυπωσιακή η εμφάνιση και των κοριτσιών με την Ζωγράφου Δέσποινα να ξεχωρίζει κάνοντας 8άδα (7η) και τις Αλεξοπούλου Αναστασία και Κετσετζή Γεωργία στην 12η  και 13η θέση αντίστοιχα (58 συμμετοχές).

Στο ομαδικό οι Κοριτσάρες μας κατέκτησαν την 5η θέση. Στον προημητελικό έχασαν 43-45 από τον ΟΞΙ Γλυφάδας.

Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια και τα 20 μέλη της αποστολής, αθλητές – αθλήτριες – προπονητικό team για την εργατικότητα και την προσήλωση στους Στόχους τους! Η δουλειά και η προσπάθεια ΠΑΝΤΑ επιβραβεύονται! Πολλά Ευχαριστώ, επίσης, στην Π.Ε. Φλώρινας, Δήμο Φλώρινας, Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, ΔΕΘ – HELEXPO, BROWN COFFEE, ΒΙΕΜΑΚ, ΦΛΩΡΙΝΑΙΑ ΓΗ, FIRE STOP ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.

Η συνέχεια το επόμενο σ/κ στην Αθήνα με το Παν. Πρωτάθλημα Εφήβων στο ξίφος μονομαχίας και τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με 26μελή ομάδα!

Συγχαρητήρια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...