ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26.11.2006

 

Πλούσιοι σε εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ο.ΞΙ..Φ. από το Βελιγράδι και την συμμετοχή τους στο 51ο Διεθνές Κύπελλο του Ερυθρού Αστέρα, που πραγματοποιήθηκε εκεί το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά, στο ξίφος μονομαχίας Ανδρών την καλύτερη θέση, 18η,  πέτυχε ο Σωτήρης Σωτήρας ο οποίος αν και απροπόνητος απέδειξε ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στο άθλημα. Καλή, επίσης, εμφάνιση έκαναν οι Γκίνης, Σταμπουλίδης και Ντώνος. Αξιοσημείωτη είναι η εμφάνιση του Αλέξανδρου Κοντογιάννη, αθλητής της Αθηναϊκής Λέσχης, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή του Ομίλου. Ο Αλέξανδρος κατέλαβε την 14η θέση χάνοντας την είσοδό του στην 8άδα από τον Ιταλό Σάλλα για ένα μόλις χτύπημα. Στους αγώνες συμμετείχαν 60 αθλητές από 8 χώρες.

Στις γυναίκες, εντυπωσίασε η 16χρονη Πέτρα Ντώνου κατακτώντας την 7η θέση. Σημαντική εμπειρία απέκτησαν οι Βέικου και η Χρήστου Π.

Η αποστολή του Ο.ΞΙ.Φ. απήλαυσε την φιλοξενία της Σέρβικης Ομοσπονδίας και του προέδρου της κ. Nikolic, ο οποίος και δέχθηκε την επίσημη πρόσκληση του Ομίλου για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Φλώρινας.
Τέλος, μετά την ανακοίνωση των οργανωτικών επιτροπών του «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007», η πρώτη συνεδρίαση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 9:00 μμ στα γραφεία του Ο.ΞΙ.Φ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση