Το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Νεφέλη

Άνοιξε ο «χορός» των Αγώνων στην Αθήνα και μαζί με αυτόν και ο «χορός» των Μεταλλίων για τους ξιφομάχους του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας.

Αρχή έγινε με το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο -13 στο ξίφος μονομαχίας το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή 75 αθλητών και αθλητριών.

Στα κορίτσια εντυπωσίασε η Νεφέλη Ρασπόπτση, η οποία αήττητη έφθασε στον Τελικό απέναντι στη Μεριλένα Γρηγοριάδου της Α.Λ. Μεσσαράς. Τελικό σκορ 8-10 με τη Νεφέλη μας να κατακτάει το Ασημένιο Μετάλλιο. Πολύ καλή εμφάνιση από την Μάγδα Αλεξιάδου (6η) και τη Χαρά Παυλίδου (14η ).

Στα αγόρια ο Παντελής Ευθυμιάδης για ένα μόλις χτύπημα (9-10) έχασε την είσοδό του στα Μετάλλια (5ος), ο Βασίλης Τσώκας 6ος, ο Αλέξανδρος Βέλιος 17ος, ο Αδάμ Ζαραβέλης 33ος και ο Χρήστος Πουταχιδης 36ος.

Φουντώνει η αγωνιστική κίνηση με την Σπάθη -17 και Ξίφος Ασκήσεως -20 το επόμενο σ/κ στο ΟΑΚΑ. Ο ΟΞΙΦ κατεβάζει 15μελή αποστολή. Ακολουθεί το Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 ξίφους μονομαχίας στη Βουδαπέστη (5-6 Οκτ.) και το Πανελλήνιο Κύπελλο -17 στα Ιωάννινα (12-13 Οκτ.) με τον ΟΞΙΦ να καταβαίνει με 65μελή αποστολή!

Τέλος, το ΔΣ του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. και την κα Βαλίνα Ρόζα για την προσφορά 100 σετ αθλητικού εξοπλισμού στις αγωνιστικές ομάδες του ΟΞΙΦ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...