Ο Στέργιος Τσώκας στο Προολυμπιακό της Μαδρίτης

Με το Grand – Prix της Βουδαπέστης, το περασμένο Σ/Κ, ολοκληρώθηκε η Πανελλήνια Αξιολόγηση για τη συμμετοχή στο τελευταίο Κριτήριο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020.

Μετά από 4 Εθνικούς Αγώνες και 3 Παγκόσμια Κύπελλα την 1 η θέση καταλαμβάνει ο αθλητής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας Στέργιος Τσώκας. Ο Στέργιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Προολυμπιακό Τουρνουά στη Μαδρίτη Ισπανία 18-19 Απριλίου 2020. Εκεί θα συμμετέχουν 25 αθλητές από την Ευρώπη διεκδικώντας το τελευταίο Μοναδικό Εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Στέργιος θα συμμετέχει σε κάμπ προετοιμασίας στη Ρουμανία 3-13 Απριλίου.

Ταυτόχρονα στο Χαϊδάρι, στο Κύπελλο Φιλίας, η Αντιγόνη Δούμτση κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο (U11), η Όλγα Κοϊδου 7 η, η Καλλιρόη Ναϊδη 8 η , η Μιχαέλα Μπουτάρη 18 η και ο Άγγελος Δούμτσης 15ος (U13).

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας πλήρως εναρμονισμένος με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την αντιμετώπιση του Κορονοϊού, προχώρησε σε πλήρη απολύμανση των χώρων του ΟΞΙΦ Αρένα και αναμένει τις οδηγίες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για τους κανόνες διεξαγωγής των επόμενων διοργανώσεων.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...