Έντονο ενδιαφέρον για το «ΦΛΩΡΙΝΑ 2009»

 Έντονο το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο «ΦΛΩΡΙΝΑ 2009» από όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή οι εθνικές ομάδες της Ουκρανίας, Πουέρτο Ρίκο, Ολλανδίας, Αυστρίας, ενώ επίσημη προσκεκλημένη του Ο.ΞΙ.Φ. θα είναι η ομάδα του ΤΒΒ από την Γερμανία, συνεχίζοντας έτσι την  στενή συνεργασία  μεταξύ των 2 συλλόγων.
Μεγάλη Τιμή για το «ΦΛΩΡΙΝΑ 2009» η συνέχιση της συνεργασίας με το Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», το οποίο υιοθετεί το όνομα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για 2η συνεχή χρονιά.    
Ζωηρό και το ενδιαφέρον στο τομέα των χορηγιών. Ήδη, μετά από ενέργειες του Νομάρχη Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλου, η ΕΥΔΑΠ είναι ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των αγώνων και το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ είναι ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ τους. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε. συνεχίζουν να στηρίζουν τους αγώνες. Η οργανωτική επιτροπή θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια την Οικογένεια Ρόζα, τον κ. Κωνσταντίνο Μωραΐτη, προϊστάμενο της Δ/νσης Κρατικών Λαχείων και τον κ. Κ. Κωστούλα πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.
Μεγάλη είναι, τέλος, η επισκεψιμότητα του www.oxif.gr/worldcup2009. Ήδη έχει δεχθεί επισκέπτες από 20 χώρες.
Η 1η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων έχει ορισθεί να γίνει την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 8:00 μμ στα γραφεία του Ο.ΞΙ.Φ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση