Ξεκινά το καλοκαιρινό κάμπ του ΟΞΙΦ – «τρέχουν» οι εργασίες ολοκλήρωσης του κέντρου αντισφαίρισης

Ξεκινά σήμερα, με μεγάλη προσοχή και σεβασμό στα μέτρα COVID, το Καλοκαιρινό κάμπ του ΟΞΙΦ. Συνολικά 50 ξιφομάχοι μας θα λάβουν μέρος. Δυστυχώς, λόγω μέτρων, δε θα συμμετέχουν τελικά οι καλεσμένοι μας, Ρουμανία και Coach Παυλίδης Γιώργος. Ευχαριστούμε από καρδιάς τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, το RIVO και το Emerald Suites για την πολύτιμη στήριξη! Οι Προπονητές που θα συμμετέχουν είναι ο Πέτρος Τσώκας (Ομοσπονδιακός Προπονητής) – Παναγιώτης Δούδος (Ξίφος Μονομαχίας) – Νικόλαος Τσώκας (Ξίφος Μονομαχίας) –  Δημήτρης Δούδος (Ξίφος Ασκήσεως – Σπάθη) ενώ θα συμμετέχει και το Μέλος της Προολυμπιακής Ομάδας Αστέριος Τσώκας.

Με Φούλ ρυθμούς «τρέχουν» οι εργασίες ολοκλήρωσης του Κέντρου Αντισφαίρισης (Τένις) στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΞΙΦ Αρένα. Το Κέντρο θα περιλαμβάνει 2 Γήπεδα Τένις (δάπεδο Quick), φωτισμό, live streaming, 24 hours ηλεκτρονική πρόσβαση με ελεγχόμενη είσοδο, προπονητικά βοηθήματα, καθιστικά κλπ και υπολογίζεται η πλήρης λειτουργία του με την Έναρξη του Σχολικού Έτους.

Τα επίσημα εγκαίνια του Κέντρου Αντισφαίρισης προγραμματίζονται ταυτόχρονα με την Τέλεση του Διεθνούς Τουρνουά Ξιφασκίας «ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 2020» 12-13 Σεπτεμβρίου.

Έτσι, λοιπόν, ολοκληρώνεται η 2η Φάση ανάπτυξης (θα υπάρξουν και άλλες) του ΟΞΙΦ Αρένα, το οποίο αναδεικνύεται σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα στην Ελλάδα και όχι μόνο! Τα πλήρη προπονητικά προγράμματα για την περίοδο 2020-2021 για τα αθλήματα της ξιφασκίας, του τένις αλλά και Personal Training για Αθλητές και Γονείς (και όχι μόνο)  θα είναι διαθέσιμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Με την αξιοπιστία και το κύρος του 1ου Σωματείου στην Ελλάδα!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...