Ο.ΞΙ.Φ. και Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με τις θερμότερες ευχές να συνοδεύουν όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι επίκαιρο, πιστεύουμε, να σημειώσουμε τη συνεισφορά του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας, διαχρονικά, στην Κορυφαία Δοκιμασία των Αθλητών – Μαθητών μας.

Από το 1993, χρονιά ίδρυσης του ΟΞΙΦ συνολικά 135 Πρωταθλητές μας έχουν κερδίσει με το Σπαθί τους Πανελλήνια ή Διεθνή Διάκριση και μαζί με αυτή το Bonus εισαγωγής τους στα ΑΕΙ της Χώρας. Ανά Έτος κατά μέσο όρο, 5 Πρωταθλητές μας κατακτούν το Στόχο τους, με καλύτερη Χρονιά τη περσινή 2018-2019 με συνολικά 13 (!) ξιφομάχους μας να πετυχαίνουν το Στόχο τους.

Αγόρια και Κορίτσια μοιράζονται ακριβώς το ποσοστό της επιτυχίας (50-50) ενώ το ξίφος μονομαχίας κατέχει το 70% και το ξίφος ασκήσεως το 30%.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα περισσότερα παιδιά εισήχθησαν στις Σχολές της Επιλογής τους, καλύπτοντας όλο το φάσμα της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Ιατρική, Νομική, Πολυτεχνείο, ΣΕΦΑΑ, Δημοτικής Εκπαίδευσης κλπ). Είναι, δε, ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση όλων μας να βλέπουμε τα παιδιά μας να έχουν συνεχίζουν με επιτυχία και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία!

Φυσικά σε όλη αυτή τη προσπάθεια υπάρχουν και οι αποτυχίες… Αλλά αυτές είναι που μας κάνουν πιο ΔΥΝΑΤΟΥΣ!
Καλή Επιτυχία ΠΑΙΔΙΑ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...