Έναρξη Προπονητικού Προγράμματος των Ακαδημιών και των Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών Τμημάτων του ΟΞΙΦ

Ανοίγει τις πόρτες το ΟΞΙΦ Αρένα (περιοχή Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας, αύριο Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 16:00 μμ,  για να υποδεχθεί τους Νέους και Παλιούς Ξιφομάχους καθώς και τα Παιδιά των Ακαδημιών Ξιφασκίας του ΟΞΙΦ. Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ ο Χώρος (Κατηγορίας Δ’) καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί ταυτόχρονα 30 αθλητές και προπονητές ενώ ήδη ολοκληρώνεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου για τις υποστηρικτικές δραστηριότητες των Τμημάτων. Φοριαμοί θα είναι διαθέσιμοι για την φύλαξη των Προσωπικών Ειδών των Παιδιών.

Το Πλήρες Ωρολόγιο Προπονητικό Πρόγραμμα έχει ως εξής:

Ακαδημίες και Προαγωνιστικά Τμήματα (Ξίφος Ασκήσεως – Ξίφος Μονομαχίας και Σπάθη) από Δευτέρα έως Πέμπτη 16:30 – 18:00 (η επιλογή των τμημάτων θα γίνει ανάλογα με την ηλικία, την εμπειρία και τις λοιπές υποχρεώσεις των Παιδιών.

Αγωνιστικά Τμήματα:

Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη Δευτέρα και Τετάρτη 18:00 -20:00 – Παρασκευή 16:30 – 18:00

Ξίφος Μονομαχίας Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 18:00 -20:00

Όλα τα Ατομικά Μαθήματα (PERSONAL) θα γίνονται εκτός ωραρίου ομαδικών προπονήσεων. Οι Συνδρομές ξεκινούν από 25 ευρώ το μήνα ενώ η εγγραφή, η διάθεση υλικών  καθώς και η 1η εβδομάδα (Δοκιμαστική) είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Προπονητές: Τσώκας Πέτρος Αρχιπροπονητής (Ομοσπονδιακός Προπονητής) – Δούδος Παναγιώτης Ξίφος Μονομαχίας – Δούδος Δημήτριος Ξίφος Ασκήσεως – Σπάθη.

Υπεύθυνη Γραμματείας: Αλέκα Βασιλοπούλου

Τέλος, για 1η φορά φέτος ο ΟΞΙΦ οργανώνει ειδικά προγράμματα (ατομικά ή ομαδικά) εκγύμνασης για τους Γονείς των Παιδιών και όχι μόνο, σε ειδικά απομονωμένο χώρο μέσα στο Αθλητικό μας Κέντρο με την επίβλεψη και καθοδήγηση των Προπονητών Ταλίδου Παναγιώτα και Κίζος Χρήστος.

Όλοι οι Προπονητές μας είναι κάτοχοι Πτυχίων και Ειδικότητας ΤΕΦΑΑ, Σχολής Προπονητών της ΓΓΑ και Ισότιμων Σχολών.

Με την αξιοπιστία και υπευθυνότητα του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας Νο1 Σωματείο στην Ελλάδα.

#StaySafe

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...