Εγκαίνια του Κέντρου Αντισφαίρισης στο Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα 

Τηρουμένων όλων των Anti-Covid μέτρων έγιναν, το περασμένο Σαββατόβραδο, τα  Εγκαίνια του Νέου Υπερσύγχρονου Κέντρου Αντισφαίρισης του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στην Περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Φλώρινας παρουσία του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη, του Εκπροσώπου της Π.Ε. Φλώρινας κ. Σωτήρη Βόσδου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλη Χάτζιου, του Αντιδημάρχου κ. Ηλία Μούλελη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Κων/νου Ρόζα, του πρ. Βουλευτή κ. Ευστάθιου Κωνσταντινίδη, του Διοικητή του 1ου Συντάγματος Συν/χη Νικολάου Γκόνη, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννη Μιαούλη, του Πρόεδρου της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας κ. Πέτρου Τσαρκνιά, του Ομοσπονδιακού Προπονητή Χιονοδρομίας κ. Χρήστου Τίτα  και της Οικογένειας του Ο.ΞΙ.Φ.

Στην παρουσίαση του Έργου ο Αρχιπροπονητής του Ο.ΞΙ.Φ. αναφέρθηκε στα Στάδια Ανάπτυξης του Ο.ΞΙ.Φ. Αρένα σημειώνοντας ότι τα Γήπεδα Τένις είναι το 2ο στη σειρά, συμπληρώνοντας το Κέντρο Ξιφασκίας. Τόνισε ότι θα επακολουθήσουν αρκετά ακόμα, με κυριότερα την Κάλυψη των Γηπέδων με Φουσκωτό Θόλο για προστασία από τις καιρικές συνθήκες και στην κατασκευή Αθλητικού Ξενώνα για την υποστήριξη του Αθλητικού Κέντρου με Φιλοξενία Ομάδων, Αγώνων, Προπονητικών συναντήσεων κλπ.

Τέλος, ευχαρίστησε τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ και την Πρόεδρο κα Βαλίνα Ρόζα για την πολύτιμη συνεισφορά στη νέα προσπάθεια καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην κατασκευή των Γηπέδων.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Ο.ΞΙ.Φ. κος Χρήστος Παυλίδης και αναφέρθηκε στο Νέο Αθλητικό Προσανατολισμό του Ο.ΞΙ.Φ., στη Συνεργασία με το North Grip και την ΕΦΟΑ (Ομοσπονδία Αντισφαίρισης). Ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους και υποσχέθηκε την συνεχώς αυξανόμενη ποιοτική παρουσία του Ο.ΞΙ.Φ. στα Αθλητικά Πράγματα της Περιοχής και της Χώρας.

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος κος Βασίλης Γιαννάκης και αφού εξήρε το έργο της Αθλητικής Οικογένειας του Ο.ΞΙ.Φ. υποσχέθηκε τη συνέχιση της Στήριξης των επιλόγων και έργων του Ομίλου από το Δήμο Φλώρινας.

Στα Highlights της Βραδιάς η Κοπή της Κορδέλας από τον κο Λεωνίδα Καλυβιάνο που σηματοδότησε την Ιστορική Επιστροφή του στην Οικογένεια του Ο.ΞΙ.Φ.

Από σήμερα Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου τα γήπεδα  θα είναι διαθέσιμα για χρήση στα GOLD-SILVER-BRONZE μέλη του Ο.ΞΙ.Φ. ενώ την ευθύνη προπόνησης των Τμημάτων Υποδομής και Ακαδημιών θα έχει ο North Grip (Δευτέρα – Τετάρτη 16:00 – 19:00).

 

 

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...