Χάλκινες Βέικου – Καραφύλλη

Σημαδιακή είναι η εμφάνιση της εφηβικής μας ομάδας στο Κύπελλο Εφήβων που έγινε στην Αθήνα το περασμένο σαββατοκύριακο. Ανανεωμένη κατά 80% κέρδισε 2 νέες αθλήτριες: την Σοφία Καραφύλλη (φωτό) στο ξίφος ασκήσεως και την Ευθυμία Βέικου στο ξίφος μονομαχίας. Τα χάλκινα μετάλλια που κέρδισαν ήταν τα πρώτα τους σε Πανελλήνια διοργάνωση και πιστεύουμε όχι τα τελευταία τους. Ικανοποιητική ήταν και εμφάνιση όλων των παιδιών που ανέβηκαν στην εφηβική κατηγορία και τα οποία, του χρόνου, θα επανδρώσουν τις πρωταθλήτριες ομάδες του Ο.ΞΙ.Φ.

 

{gallery}karafili{/gallery}

 

Σημαδιακό το μετάλλιο της Καραφύλλη για ένα ακόμα γεγονός: είναι το 1ο ατομικό μετάλλιο που κερδίζει ο Ο.ΞΙ.Φ. στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών ρίχνοντας έτσι ένα ακατάρριπτο ταμπού.
Για τα στελέχη του Ομίλου, το βάρος τώρα πέφτει στην οργανωτική προσπάθεια ενόψει του 3ου Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2009» που θα γίνει στην Φλώρινα στις 14-15 Μαρτίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή, στην 1η της συνεδρίαση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ο.ΞΙ.Φ., την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου αποφάσισε ομόφωνα την τέλεση των αγώνων στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας και όχι στο Κολυμβητήριο λόγω κυρίως της μεγάλης δαπάνης μετατροπής του. Επίσης, αποφάσισε την αποστολή προσκλήσεων στο μεγαλύτερο αριθμό αθλητριών της πρώτης 32άδας της παγκόσμιας κατάταξης, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή αγωνιστική αναγνωρισημότητα και άρα την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού συμμετοχών.

Θεωρεί, τέλος, υποχρέωση της να ευχαριστήσει δημόσια τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά της: ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ, ΕΥΔΑΠ, ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ, ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛAΔΑΣ, Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ, την AUTO ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας.

Κοινή συνεδρίαση των Οργανωτικών Επιτροπών και συνέντευξη τύπου ορίστηκε να γίνει το Σάββατο 6 Μαρτίου, μια εβδομάδα πριν τους αγώνες, σε ώρα και τόπο που θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση