FLORINA 2007 – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ [1/30.11.2006]

H 1η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας «Φλώρινα 2007» 

Την 1η της συνεδρίαση έκανε χθες, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, η οργανωτική επιτροπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας «ΦΛΩΡΙΝΑ 2007».
Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες ο Πρόεδρος κ. Ι. Γουσόπουλος, ο Αν. Πρόεδρος κ. Α. Τσώκας και τα μέλη κ.κ. Θ. Αραβιάδης, Λ. Καλυβιάνος και Π. Τσώκας. Μοναδικός απών λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ο κ. Π. Γούναρης.

Κύριο και μάλιστα ιδιαίτερα τιμητικό καθήκον της επιτροπής και όλων όσων συμμετέχουν σε αυτό το πρωτόγνωρο οργανωτικό  εγχείρημα για την περιοχή μας, όπως αυτό εκφράσθηκε από τον Πρόεδρο κ.Ι. Γουσόπουλο και συμφώνησαν άπαντες, είναι η πλήρης και καθολική επιτυχία των αγώνων όχι μόνο για την εδραίωσή τους στην πόλη μας και την σημαντική διαφήμιση που θα προκύψει για αυτήν αλλά και για τα ιδιαίτερα οφέλη που θα αποκομίσει το άθλημα της ξιφασκίας.
Στη συνέχεια το Μέλος κ. Π. Τσώκας έκανε μια πλήρη αναφορά στις ενέργειες που ήδη έχουν συντελεστεί, όπως σελίδα στο Διαδίκτυο, συνάντηση εργασίας μεταξύ φορέων της πόλης, διαφήμιση κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Τορίνο, συμφωνία τηλεοπτικής κάλυψης, κλπ.
Τα Μέλη κ.κ. Λ. Καλυβιάνος, Θ. Αραβιάδης και Α. Τσώκας υπογράμμισαν ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην ανακαίνιση του Κλειστού Γυμναστηρίου και των βοηθητικών του χώρων και για το γεγονός αυτό αποφασίσθηκε να γίνει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Στ. Παπαναστασίου και τον Πρόεδρο του ΔΑΚ κ. Χ. Μιχαηλίδη.
Τέλος, συμφωνήθηκε συγκεκριμένο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση