Eυχαριστήρια

Η Οργανωτική Επιτροπή νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους βοήθησαν, λιγότερο ή περισσότερο, πάντως σίγουρα αποφασιστικά ώστε να μπορούμε να λέμε σήμερα ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2009» είναι σήμερα θεσμός για την Φλώρινα.

Ειδικότερα θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Ανδρέα Λεούδη, τον Πρόεδρο της ΕΟΞ και πιστό φίλο της Φλώρινας κ. Μ. Κατσιαδάκη,  τους βουλευτές του Νομού κ.κ. Σ. Κωσταντινίδη και Γ. Λιάνη, τον Νομάρχη Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλο, τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Σ. Παπαναστασίου, τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Λ. Ναλπαντίδη, τους χορηγούς των αγώνων, το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα και την κα Παναγοπούλου προσωπικά, την οικογένεια Ρόζα και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, την ΕΥΔΑΠ και τον κ. Κωστούλα προσωπικά, το ΛΑΪΚΟ ΛΑΧΕΙΟ και τον κ. Μωραΐτη προσωπικά, την ΟΠΑΠ Α.Ε., την ΑUTO SOUMPASIS, και το Ξενοδοχείο ΦΑΪΔΩΝ.

Επίσης, οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους προμηθευτές της εκδήλωσης, μεταξύ των οποίων τον κ. Ι. Αριστείδου, τον κ. Κ. Γεωργόπουλο, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια της πόλης για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφεραν σε όλους τους καλεσμένους μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στα στελέχη και την αθλητική ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ., τον κ. Σπύρο Παπαχαρίση, την Τεχνική Γραμματεία των Αγώνων και τους Διαιτητές, τους υπαλλήλους του Δήμου και του ΔΑΚ Φλώρινας και βέβαια στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που αγκάλιασε τους αγώνες για 3η συνεχή χρονιά.

Εμείς από την μεριά μας το λιγότερο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι μέσα από τον αθλητισμό να κάνουμε την Φλώρινα ακόμα πιο γνωστή και πιο προσιτή στον Κόσμο.

Από την Ο.Ε. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2009»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση