BEST of 2020

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, στην Ετήσια Γιορτούλα μας, μαζί με την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας Τιμούμε τους Καλύτερους, Θυμόμαστε αξέχαστες Στιγμές, δίνουμε Υποσχέσεις, που, στον Ο.ΞΙ.Φ. έχουμε να μάθει να τις Κρατάμε και ανανεώνουμε το Ραντεβού μας με Νέες πιο Ευτυχισμένες Στιγμές!

Η φετινή συγκυρία είναι μια μελανή, αλλά άκρως διδακτική παρένθεση, η οποία  μπορεί να μας απαγορεύει τις προπονήσεις, τους αγώνες, τις γιορτές αλλά δεν σβήνει τη μνήμη, τον κόπο, τον ιδρώτα…

Έτσι, λοιπόν, ανακοινώνουμε σήμερα τους Καλύτερους του 2020, στο πρόσωπο των οποίων επιβραβεύεται η Προσπάθεια και το Αποτέλεσμα Όλων των Αθλητών/Αθλητριών, των Προπονητών, της Διοίκησης, των Χορηγών και των Υποστηρικτών μας.

Στην Κορυφή, βέβαια, είναι το Σύνολο των Αγωνιστικών Ομάδων που με την αγωνιστική τους παρουσία οδήγησαν τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας στην 1η θέση της Γενικής Κατάταξης Σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας για 5η συνεχή Χρονιά!

Καλύτερη Αθλήτρια η Αφροδίτη Ταρενίδου: Πρωταθλήτρια Νεανίδων (ατομικό) – Πρωταθλήτρια Νέων – Γυναικών (ομαδικό) – Μέλος της Εθνικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα -17 στο Πόρετς, Κροατία.

Καλύτερος Αθλητής ο Φίλιππος Χατζητύπης: 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (ατομικό) – 2ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (ομαδικό).

Καλύτερη Ομάδα Ανδρών: Πρωταθλητές Ανδρών Νικόλαος Τσώκας– Αστέριος Τσώκας – Άγγελος Ρασπόπτσης – Χρήστος Κίζος

Καλύτερη Ομάδα Γυναικών: Πρωταθλήτριες Νέων – Γυναικών Αφροδίτη Ταρενίδου – Ζωή Μοσχοπούλου – Κωνσταντίνα Καράτζα – Άννα Σταυρίδου 

Στα Super Hot Vibes της Χρονιάς η παράταση της αγωνίας του Αστέριου Τσώκα για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΙΟ 2020+1,  η Κατασκευή και Λειτουργία του Κέντρου Αντισφαίρισης του Ο.ΞΙ.Φ.

Κλείνουμε με 3, ακόμα υποσχέσεις:

  • Ενίσχυση του Κέντρου Αντισφαίρισης με 2 ακόμα Γήπεδα αλλά και κάλυψη των υπαρχόντων 2 με Φουσκωτό Θόλο (Μπαλόνι)
  • Μελέτη και Κατασκευή Αθλητικού Ξενώνα, Εξωτερικής Πισίνας και Εργομετρικού Κέντρου για την φιλοξενία Ομάδων
  • Κατάκτηση της 1ης Θέσης για 6η συνεχή Χρονιά!

Σας Ευχαριστούμε!
#StaySafe

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...