Όλα έτοιμα για το 3ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας

Έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 3ο Καλοκαιρινό Κάμπ Ξιφασκίας που, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα διεξαχθεί στις Πρέσπες από 28 Αυγούστου έως 6 Σεπτεμβρίου.

Περισσότεροι από 120 ξιφομάχοι από 5 χώρες θα ακονίσουν τα σπαθιά τους στο Πατουλείδιο σε διπλές και τριπλές καθημερινές προπονήσεις. Ξιφομάχοι από όλη την Ελλάδα από την Κρήτη έως την Καστοριά, μεταξύ των οποίων και οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας με προπονητή τον κ. Χάρη Τσολάκη και της Κύπρου με προπονητή τον κ. Ηρακλή Εμμανουηλίδη θα δώσουν το παρόν στο φετινό κάμπ. Αναμένονται, επίσης, ομάδες από την Γερμανία, Ισραήλ και Ιταλία δίνοντας διεθνές χρώμα στην διοργάνωση.

Μεγάλης αγωνιστικής σημασίας είναι και η διεξαγωγή του Κυπέλλου Λυγκηστίς την τελευταία μέρα του κάμπ Κυριακή 6/8, το οποίο φέτος διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Πρεσπών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας σαφώς αναβαθμισμένο.

Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του Κάμπ είναι ελεύθερα προσβάσιμες από το κοινό.

Εκπληκτική δουλειά φαίνεται ότι έχει κάνει το Τεχνικό Γραφείο του κ. Λουκά στην σύνταξη μελέτης του «Σπιτιού της Ξιφασκίας». Ολοκληρωμένη η μελέτη θα παρουσιασθεί για 1η φορά στο κοινό της Φλώρινας την Πέμπτη 20 Αυγούστου στις 9:00 μμ στο Ξενοδοχείο ΦΑΙΔΩΝ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων «ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΟΖΑΣ» που διοργανώνει η αθλητική εφημερίδα ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση