Ο.ΞΙ.Φ. και Αναπτυξιακός Πόρος

Προς: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Ν. Φλώρινας

Θέμα: «Ο.ΞΙ.Φ. και Αναπτυξιακός Πόρος»

Κύριε Διευθυντά,

Σχετικά με την επιστολή του Πολιτευτή κ. Θεόδωρου Σουμπάση που αφορά στην κατανομή του Αναπτυξιακού Πόρου (3ο ΕΑΠ), με έκπληξη διαβάσαμε την «απαράδεκτη», κατά τον συντάκτη της επιστολής, έγκριση χορήγησης στον Ο.ΞΙ.Φ. του ποσού των ογδόντα χιλιάδων ευρώ (80.000).

Είναι ευκαιρία, λοιπόν, να βοηθήσουμε τον φίλο Θοδωρή να θυμηθεί ορισμένα πράγματα:

Το ποσό των 80.000 ευρώ, όπως έγκαιρα έχει ανακοινωθεί, αφορά αποκλειστικά και μόνο στα έξοδα διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξιφασκίας Γυναικών που για 3η συνεχή χρονιά έγινε στην Φλώρινα τον περασμένο Μάρτιο. Ακριβώς λόγω της απόλυτης αγωνιστικής και οργανωτικής επιτυχίας η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ξιφασκίας μας εμπιστεύτηκε τις τύχες του και για το 2010 ανάμεσα σε μια σειρά μεγαλουπόλεων όπως Ρώμη, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη κλπ.

Είναι η μεγαλύτερη διεθνής αθλητική διοργάνωση που γίνεται στην Δυτική Μακεδονία και αν μη τι άλλο έχει βάλει την Φλώρινα στο Διεθνές Αθλητικό Γίγνεσθαι με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον νομό μας. Η σταθερή και έντονη στήριξη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φλώρινας τα τελευταία 3 χρόνια βοήθησε ουσιαστικά να γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Θεσμός για τον τόπο.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. επιμένει να θεωρεί ότι ο αθλητικός τουρισμός μπορεί και πρέπει να γίνει ένας από τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης της περιοχής μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με πράξεις και όχι με ευχολόγια.

Καλή και νόστιμη η πιπεριά Φλωρίνης αλλά ένας από τους λόγους που ακούγεται η Φλώρινα στην Ελλάδα και τον Κόσμο είναι για το Σπαθί της! Αυτά….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση