Θρίαμβος Ηλιάδη στο Πατουλίδειο

Το 1ο Κύπελλο στην καριέρα του κατέκτησε ο Ιορδάνης Ηλιάδης στο Κύπελλο Φλώρινας έως 20 χρονών που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πρεσπών.
Η 10ήμερη εντατική προπόνηση στην Πρέσπα φαίνεται ότι έπιασε τόπο στην περίπτωση του Ιορδάνη αφού κατέκτησε άνετα το Κύπελλο χωρίς να απειληθεί από κανένα αντίπαλο.
Πολύ καλή εμφάνιση και επιστροφή στο βάθρο των νικητών με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος και για την Κλαίρη Κεσίδου. Τον δρόμο για το χρυσό της έκλεισε το αδιαφιλονίκητο Νο 1 στην Ελλάδα Άννα Μπουρδάκου.
Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Πρέσπα και η Λίνα Χρήστου στο ξίφος μονομαχίας.

 

{gallery}prespa2009{/gallery}

Στιγμές δόξας για το Πατουλίδειο, λοιπόν, αφού εκτός από τους 133 αθλητές και αθλήτριες (16 περισσότεροι από το 2008) που συμμετείχαν στους αγώνες, πλήθος κόσμου κατέκλυσε τις κερκίδες αποδεικνύοντας ότι η επιλογή του ως τόπου τέλεσης των αγώνων ήταν ορθότατη.
Μοναδική παραφωνία οι παράγοντες της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, οι οποίοι πολέμησαν σφόδρα την τέλεση των αγώνων στην Πρέσπα, προβάλλοντας επιχειρήματα όπως η απόσταση, το κόστος μετακίνησης και άλλα περίεργα, προκαλώντας την έκπληξη όλων.
Ο Ο.ΞΙ.Φ. μετά την απόλυτα πετυχημένη διοργάνωση τόσο του Κάμπ όσων και των Κυπέλλων, θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια τον Δήμαρχο Πρεσπών κ. Λ. Ναλπαντίδη και το σύνολο των εργαζομένων στον Δήμο Πρεσπών για την ισχυρή υποστήριξη των επιλογών μας, τον Νομάρχη Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλο, τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ κ. Ηλιάδη, τους ξενοδόχους κ.κ. Κωνσταντίνου και Βασιλόπουλο, την μεταφορική εταιρεία «Νέα Δελφίνια», το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλα – Τόττης.
Τέλος, υποσχόμαστε το  Καλοκαιρινό Κάμπ 2010 και τα Κύπελλα Ξιφασκίας να είναι ακόμα καλύτερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση