Ξεκίνησε ο Μαραθώνιος – Νεφέλη και Μπιλάκος στο Βάθρο!

Άρχισε να γράφει το ΚΟΝΤΕΡ του ΟΞΙΦ τόσο σε χιλιόμετρα όσο, κυρίως σε μετάλλια και επιτυχίες.

Η Αυλαία άνοιξε με το Πανελλήνιο Κύπελλο -17 στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή 57 αθλητών και 39 αθλητριών, με τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας να κατεβαίνει με 7 αγόρια και 4 κορίτσια.

Αναλυτικότερα, η Νεφέλη Ρασπόπτση, φάνηκε πανέτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος, και κατέκτησε το Ασημένιο Μετάλλιο (13-15 στον Τελικό από την Μπίζα – Ίριδα). Η Νεφέλη ξεκίνησε άριστα με 6 νίκες στον Όμιλο και στη συνέχεια νίκησε τις: Κατσαρού 15-11, Σκεμπετζή 15-6, Μαρούλη 15-9 και Λελεκίδη 15-12.

Επίσης, ο Βασίλης Τσώκας, αν και ξεκίνησε με πολύ άγχος (2 ήττες – 4 νίκες στον Όμιλο) στη συνέχεια κέρδισε τους: Σαρδελλά 15-9, Ιτσάνη 15-6, Θεοδωρόπουλο 15-8. Στον ημιτελικό έχασε από τον Πασσιά (Α.Α.Ιωάννίνων) 13-15 και κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο.
Άριστη εμφάνιση από την Φωτεινή Μπίνα στην 6 η θέση, Χαρά Παυλίδου στην 20η και Μάγδα Αλεξιάδου στην 25η θέση.

Στα αγόρια η επανεμφάνιση του Παντελή Ευθυμιάδη ξεχώρισε (15ος ), ο Πρωταθλητής -13 Αδάμ Ζαραβέλης με άριστη εμφάνιση στον Όμιλο αήττητος έχασε για 14-15 την 16άδα, ο Δημήτρης Χρήστου 21ος , ο Χρήστος Πουταχίδης 32ος ο
Αλέξανδρος Βέλλιος 33ος και ο Κωνσταντίνος Κιάνας 56ος .

“Η δουλειά που έγινε στο Προπονητικό Κάμπ στη Κόνιτσα, φέρνει και θα φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε με το Κύπελλο -10/-13/-15 στη Βάρη αρχές Οκτώβρη και αμέσως μετά αρχίζει το Ευρωπαϊκό Τούρ με Βουδαπέστη, Βελιγράδι και Κλάγκενφορτ” δήλωσε ο Προπονητής Τσώκας Νικόλαος.

Στη Βουδαπέστη, επίσης, θα βρεθεί το ερχόμενο ΣΚ ο Αστέριος Τσώκας για να συμμετάσχει στις Εξετάσεις Διαιτησίας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας (FIE).

Συγχαρητήρια και Καλή Συνέχεια σε Όλες και Όλους!

Από το ΔΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...