Ντουμπάι 2022 – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας

Επέστρεψαν οι Πρωταθλητές μας από το Ντουμπάι, όπου συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας -17 και -20 ετών.

Ο Άγγελος Ρασπόπτσης αγωνίσθηκε στην κατηγορία -17 ετών και με 4 νίκες – 2 ήττες στον προκριματικό όμιλο πήρε το Νο 43 στο Ranking. Στο νοκ άουτ για την 64αδα κέρδισε τον Πορτογάλο Βαλντρέζ 15-10 αλλά στη συνέχεια για τους 32 έχασε από το Γάλλο Βίνγκερτερ 7-15 και κατετάγη 51 ος ανάμεσα σε 142 ξιφομάχους!

Η Κωνσταντίνα Καράντζα και ο Φίλιππος Χατζητύπης με 2 και 1 νίκες αντίστοιχα στους προκριματικούς ομίλους δεν κατάφεραν να μπουν στα νόκ άουτ.

Στην Αποστολή του ΟΞΙΦ, συμμετείχαν τα Αδέρφια Πήτερ και Τζάκ Καμβυσέλης από τη Νέα Υόρκη, αθλητές του Πανελλήνιου Γ.Σ. και τους ευχαριστούμε.

Οι Πρωταθλητές μας μαζί με τους προπονητή Τσώκα Νικόλαο και τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Τσώκα Πέτρο δήλωσαν ότι η συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν Εμπειρία Ζωής!

Το Δ.Σ. του ΟΞΙΦ θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί τα Παιδιά για την Εξαιρετική Δουλειά και Παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τους Γονείς για την Στήριξη και την Εμπιστοσύνη σε αυτήν την προσπάθεια αλλά και την Ομοσπονδία Ξιφασκίας της Τουρκίας και την Ακαδημία Ξιφασκίας της Κωνσταντινούπολης για την ζεστή φιλοξενία που προσέφεραν στα Παιδιά μας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους. Ο ΟΞΙΦ θα ανταποδώσει τη φιλοξενία κατά την διάρκεια του Καλοκαιρινού Κάμπ, στο οποίο θα συμμετέχουν και αρκετές ξένες ομάδες, η συμμετοχή των οποίων οριστικοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Τα βλέμματα, πλέον, στρέφονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (Αθήνα 7-8 Μαΐου) την κορυφαία εγχώρια διοργάνωση για το 2022. Η προετοιμασία ξεκινάει από σήμερα.

ΤΕΝΝΙΣ
Ο ΟΞΙΦ ανακοινώνει την διοργάνωση του 2 ου Κυπέλου Άνοιξης στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Η Λίστα Συμμετοχών θα είναι ανοιχτή έως την ερχόμενη Παρασκευή 15 Απριλίου. Δηλώσεις Συμμετοχής στον ΟΞΙΦ καθημερινά 5-8 μμ. Τα μέλη του ΟΞΙΦ συμμετέχουν δωρεάν.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...