Χρυσός Άγγελος – Χάλκινος Βασίλης

Τι συγκλονιστική Κυριακή ήταν αυτή! Στο Πανελλήνιο Κύπελλο U20 στην Αθήνα, ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε την 1η θέση και το Χρυσό Μετάλλιο, ο Βασίλης Τσώκας την 3η θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο, ο Βασίλης Χαλβατζής την 8η θέση και ο Αλέξανδρος Βέλλιος την 19η (36 συμμετοχές).

Στην Κατηγορία Νέων – Γυναικών η Νεφέλη Ρασπόπτση ήταν 7η, η Κωνσταντίνα Καράτζα 9η, η Μαρία – Χριστίνα Τιριακίδου 22η ενώ η Φωτεινή Μπίνα αναγκάστηκε, λόγω τραυματισμού να αποσυρθεί από τους Ομίλους (46 συμμετοχές).

Στα tips των Αγώνων, οι μαθητές της 3ης Λυκείου Άγγελος, Βασίλης, Κωνσταντίνα και Μαρία – Χριστίνα έκαναν ένα διάλλειμα από την προετοιμασία τους για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τα πήγαν περίφημα, ενώ οι 14χρονοι ROOKIES στην  Κατηγορία U20 Βασίλης, Νεφέλη και Αλέξανδρος έδειξαν «μέταλλο νικητή».

Βελιγράδι και Κλάγκενφορτ είναι οι επόμενοι Ευρωπαϊκοί Σταθμοί για τους U17 ξιφομάχους μας. Το ερχόμενο ΣΚ 15ελη αποστολή θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο U17 στο οποίο έχουν δηλωθεί συνολικά 360 αθλητές και αθλήτριες και 120 ομάδες από όλη την Ευρώπη. Αντίστοιχα στο Κλάγκενφορτ (Αυστρία) το επόμενο ΣΚ, ο ΟΞΙΦ θα δώσει το παρόν σε ένα από τα δυνατότερα τουρνουά στην Ήπειρο.

Τέλος, όλα είναι έτοιμα για το 32ο ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ 5-6 Νοεμβρίου στη Φλώρινα μας. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή είναι τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα η πληρότητα των ξενοδοχείων της περιοχής να έχει, ήδη, κορεστεί!

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...