Πρωταγωνίστησε ο Ο.ΞΙ.Φ.

Πρωταγωνιστικό  ρόλο έπαιξαν οι αθλητές και αθλήτριες  του Ομίλου στην 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων – Πανκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας.
Συνολικά  τα πιτσιρίκια κατέκτησαν 1 χρυσό και 3 χάλκινα μετάλλια σε μια διοργάνωση που οι συνολικές συμμετοχές ξεπέρασαν  κατά πολύ τις 100.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

{gallery}pamp_2009{/gallery}

Η ομάδα  των κοριτσιών αποτελούμενη από τις Σταυρίδου, Καλυβιάνου, Κωσταντίνου και Χαλκιά πήραν το χρυσό μετάλλιο αφού νίκησαν στο τελικό τον Χολαργό 45-37. Η ομάδα των αγοριών με Ηλιάδη, Αφορόζη, Σκενδέρη και Κωσταντινίδη νίκησαν το Ηράκλειο στον μικρό τελικό και πήραν το χάλκινο.
Στα ατομικά η Άννα Σταυρίδου έμεινε στο χάλκινο όταν για ένα μόλις χτύπημα έχασε τον τελικό (9-10). Ο Κώστας Ηλιάδης ήταν η αποκάλυψη των αγώνων. Τελικά απέδειξε με την απόδοσή του ότι η 3η ατομική θέση ήταν «λίγη».
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στο γεγονός ότι προπονήτρια των κοριτσιών είναι η «φρέσκια» Ιωάννα Χρήστου, 8η Ολυμπιονίκης στην Αθήνα.
Το  επόμενο σαββατοκύριακο την σκυτάλη  παίρνουν οι έφηβοι με 2 διεθνείς εξορμήσεις σε αντίστοιχα ευρωπαϊκά κύπελλα: το ξίφος ασκήσεως στο Σάλτσμπουργκ και το ξίφος μονομαχίας στην Βιέννη.
Συγχαρητήρια  και καλή συνέχεια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση