Ο Άγγελος Ρασπόπτσης σήκωσε και το LYNX CUP!

3 στα 3 για τον Άγγελο Ρασπόπτση αφού κατέκτησε και το 3 ο Βαθμολογούμενο Κύπελλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Έτσι μετά την Αθήνα και το Μεσσαρά σειρά είχε η Πεντέλη και το LYNX CUP, όλα στην Κατηγορία U20, με τον Άγγελο να πετυχαίνει το ΑΠΟΛΥΤΟ!

Αναλυτικότερα ο Πρωταθλητής του ΟΞΙΦ ξεκίνησε αήττητος στον προκριματικό όμιλο (6 νίκες), πέρασε BYE στους 16 όπου αντιμετώπισε και νίκησε τον Νοταρά 15-5, στο Τ8 κέρδισε τον Καραγιάννη 15-9, στον ημιτελικό κέρδισε τον Στάβαρη 15-6 και στον Τελικό τον Αλέστα 15-10.

Στα αγόρια, επίσης ξεχώρισαν ο Βασίλης Τσώκας 10ος και ο Αλέξανδρος Βέλλιος 11ος (33 συμμετοχές). Οι Γιάννης Φίσκας, Αδάμ Ζαραβέλης και Κωνσταντίνος Κιάνας συμμετείχαν στην μεγαλύτερη, από τη δική τους, ηλικιακή κατηγορία για απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Στα κορίτσια (46 συμμετοχές) ξεχώρισε η Μαρία – Χριστίνα Τιριακίδου στην 17η θέση αν και έκανε εντυπωσιακή παρουσία στον προκριματικό όμιλο με όλες νίκες. Η Βάλια Ορφανουδάκη ήταν 28η , η Νεφέλη Ρασπόπτση 31η και οι Χαρά Παυλίδου, Παυλίνα Ταντσοπούλου και Τζωρτζίνα Καραστεργίου δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως Ταμπλώ.

Ο ΟΞΙΦ τίμησε την 1η οργανωτική προσπάθεια του ΛΥΓΚΑ Πεντέλης και του Φλωρινιώτη Προπονητή Σωτήρη Σωτήρα συμμετέχοντας μαζικά στο LYNX CUP.

Έτσι, λοιπόν, μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης στην Κατηγορία U20 ο Άγγελος Ρασπόπτσης κατέκτησε την 1η θέση στην Πανελλήνια Γενική Κατάταξη και ο Βασίλης Τσώκας την 3η και μαζί με αυτές την συμμετοχή τους με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στο Τάλιν της Εσθονίας 25-28 Φεβρουαρίου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας αρχές Απριλίου!

Το ερχόμενο ΣΚ με το Κύπελλο U17 στην Αθήνα ολοκληρώνεται ο Κύκλος των 3 Βαθμολογούμενων Κυπέλλων για την Κατηγορία Εφήβων – Νεανίδων. Ταυτόχρονα το ίδιο ΣΚ ο Αστέριος Τσώκας, ανταποκρινόμενος στην Πρόσκληση της Ισραηλινής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας ταξιδεύει στο Μάαλοτ για να «σφυρίξει» στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων Γυναικών που διοργανώνεται εκεί.

Συγχαρητήρια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...