Ο Ο.ΞΙ.Φ. στην Ευρώπη

Ευρωπαϊκό ήταν το Σαββατοκύριακο που πέρασε για τον Ο.ΞΙ.Φ. με συνολικά 7 αθλητές και αθλήτριές του να αγωνίζονται σε μεγάλα τουρνουά στην Αυστρία.
Aναμφισβήτητα τα εύσημα ανήκουν στον Ιορδάνη Ηλιάδη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό  μας έχει συνηθίσει σε επιτυχημένες εμφανίσεις αλλά τώρα στο Σάλτσμπουργκ έκανε το μεγάλο άλμα: 7η θέση στο ευρωπαϊκό κύπελλο εφήβων στο ξίφος ασκήσεως και μακράν η καλύτερη μέχρι τώρα. Στους αγώνες συμμετείχαν 128 αθλητές από 11 χώρες.

 

{gallery}salzb2009{/gallery}

Ο Jordan δείχνει ότι περνάει μια περίοδος εκπληκτικής φόρμας και ευχόμαστε να την διατηρήσει έως το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αθήνας τον Φεβρουάριο.

Στο άλλο μεγάλο τουρνουά, το ευρωπαϊκό  κύπελλο εφήβων ξίφους μονομαχίας στην Βιέννη, ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από 3 αθλητές και αθλήτριες.
Όλοι  τους για 1η φορά συμμετείχαν σε τόση δυνατή διοργάνωση με 300 αθλητές και αθλήτριες από 25 χώρες.
Στα αγόρια οι Τσώκας, Ζαχαρόπουλος, Σταυρίδης  και στα κορίτσια οι Βέικου, Κοκκινίδου και Αθανασίου θα θυμούνται για  καιρό αυτήν την εμπειρία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο www.fum.at .
Το  ερχόμενο σαββατοκύριακο 9 μελής αποστολή του Ομίλου θα ταξιδέψει στην Κύπρο  για την συμμετοχή στο Διεθνές  Κύπελλο Ανδρών – Γυναικών «Αφορδίτη  Cup 2009». Ο Ο.ΞΙ.Φ. είναι επίσημος καλεσμένος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση