2 ασημένια – 2 χάλκινα στο Πανελλήνιο Εφήβων

Μια σπιθαμή από το ψηλότερο σκαλί  βρέθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου κατά την 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στο ξίφος ασκήσεως.

Ένα πρωτάθλημα που τα είχε όλα: αγώνες γκραν γκινιόλ που κρίνονταν στο πόντο, ανατροπές, δυνατές εναλλαγές συναισθημάτων, δάκρυα χαράς, κλάματα λύπης και απογοήτευσης. Ένα μπουκέτο εικόνων και αισθήσεων που δύσκολα μπορείς να βρεις σε άλλους χώρους.

Στον  αγωνιστικό τομέα, λοιπόν, οι Ηλιάδηδες  ανέβηκαν για ακόμη μια φορά στο  βάθρο, με τον Ιορδάνη στην 2η θέση, αφού ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι τον εμπόδισε να διεκδικήσει το Κύπελλο από τον Μέξη του Χαλανδρίου, επί ίσης όροις και τον Μίμη στην 3η θέση. Στα high lights σίγουρα θέση έχει ο «οικογενειακός» ημιτελικός με νικητή τον Ιορδάνη με το δύσκολο 15-14.

 

{gallery}efivwn2010a{/gallery}

 

Στα ομαδικά τα αγόρια (Ηλιάδηδες, Δούδος και Τσαρτσιταλίδης), αν και φαβορί  έμειναν στην 3η θέση αφού έχασαν στον ημιτελικό από το Αιγάλεω 43-45 αν και προηγήθηκαν 35-22.
Πολύ  μεγάλη έκπληξη στα κορίτσια με την  ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ., ανανεωμένη στο 50% με τις Καφάση, Αριστείδου, Δουμανίδου και Στέλλα να χτυπάν το ασημένιο μετάλλιο. Δίκαια τους απονέμεται ο τίτλος του MVP των αγώνων.

Μεγάλη εμπειρία για τις ομάδες του ξίφους μονομαχίας του Ομίλου ήταν η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων στην Πίζα, Ιταλία. Τα παιδιά αντιμετώπισαν πρωτόγνωρες εικόνες σε μια διοργάνωση – γιορτή με την συμμετοχή 500 αθλητών και αθλητριών!
Κατά  την διάρκεια των αγώνων τα στελέχη  του Ο.ΞΙ.Φ. έλαβαν την διαβεβαίωση  των Ιταλών παραγόντων και προπονητών ότι η Ιταλική Ομάδα θα λάβει  μέρος με πλήρη σύνθεση στο  «Καλλιπάτειρα 2010» αφού το θεωρούν από τα αγαπημένα τους. 

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο οι ομάδες του ξίφους μονομαχίας θα αγωνισθούν στην 2η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Αθήνα,

Το  Δ.Σ. του θεωρεί υποχρέωσή του  να ευχαριστήσει δημόσια το Πρατήριο Καυσίμων των Αδερφών ΟΥΛΙΑΡΗ για την συνεχή και αδιάκοπη υποστήριξη των προσπαθειών μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση