18ος ο Ιορδάνης στην Μπρατισλάβα

Ικανοποίησε ο Ιορδάνης Ηλιάδης στο τελευταίο τεστ πριν το Ευρωπαϊκό Εφήβων στην Αθήνα (2 ως 7 Μαρτίου 2010). Σε ένα από τα δυσκολότερα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου (συμμετοχή 171 αθλητές από 26 χώρες) ο Ιορδάνης μετά από έναν άψογο 1ο γύρο με 5 νίκες σε 5 παιχνίδια  πλασαρίστηκε στην 1η 32άδα με τελική κατάταξη την 18η θέση.
Την είσοδο του στην 16άδα έκλεισε  ο φανερά καλύτερος  Γάλλος ABDU Chimed (6-15). Ο Ιορδάνης μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Σιρκουϊ κατέλαβε την 36 θέση σε σύνολο 976 βαθμολογούμενων αθλητών από όλη την Ευρώπη.

Ο προπονητής του κ. Στάθης Γεροσίδερης  δήλωσε: «Ο Ιορδάνης έκανε πολύ καλή σαιζόν στην Ευρώπη με παρουσία σε μια 8άδα (Σάλτσμπουργκ), μια 16άδα και δυο 32άδες. Στόχος είναι το Ευρωπαϊκό της Αθήνας, αρχές Μαρτίου. Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και πιστεύω ότι αποτέλεσμα θα μας ικανοποιήσει όλους. Έχει την εμπειρία και την ικανότητα να γυρίσει με κάτι καλό στην Φλώρινα».    

– Λιγότερο από 30 ημέρες έμειναν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ 2010» και άρχισαν αν πυκνώνουν οι συμμετοχές αθλητών και χορηγών. Αυστραλία. Σλοβακία, Ουγγαρία και Βουλγαρία είναι οι πρόσφατες δηλώσεις χωρών.
Στον  τομέα των χορηγιών η «ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ Α.Ε.» είναι για μια ακόμη χρονιά ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των αγώνων.
Η επικείμενη Ζωντανή Τηλεοπτική Κάλυψη της διοργάνωσης έχει «θερμάνει» το ενδιαφέρον των χορηγών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση