Στους 32 ο Ιορδάνης

– Μακριά από τους στόχους τους έμειναν οι αδερφοί Ηλιάδη την πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων στην Αθήνα.

O Ιορδάνης με 4 νίκες και 2 ήττες στον 1ο γύρο, νίκησε τον Ισραηλινό Ζούκερμαν για τους 32 αλλά έχασε από τον Γάλλο Αλλεή για την 16άδα. Αντίστοιχα ο Δημήτρης Ηλιάδης με 2 νίκες και 4 ήττες στον 1ο γύρο είχε ελάχιστες ελπίδες απέναντι στον Εγγλέζο με ελληνικό επώνυμο Τοφαλίδη, από τον οποίο και έχασε με 6-15.  Τις προσπάθειες των παιδιών παρακολούθησαν και παρότρυναν οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Λιάνης και Κωσταντινίδης.

Οι  ελπίδες για διάκριση περιορίζονται  στο ομαδικό αγώνισμα του ξίφους ασκήσεως την ερχόμενη Πέμπτη.

– Σημαντικότατη συνάντηση είχαν τα στελέχη του Ομίλου με την Πρόεδρο του Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα και Μεγάλου Χορηγού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Φλώρινας κ. Κατερίνα Παναγοπούλου. Η κ. Πρόεδρος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για την προσπάθεια που γίνεται στην Φλώρινα τα τελευταία χρόνια και κάλεσε τον πρόεδρο του Ο.Ξι.Φ. κ. Διαφωνίδη και τους προπονητές κ.κ. Καλυβιάνο και Τσώκα να παρακολουθήσουν την φιλανθρωπική εκδήλωση της Καλλιπάτειρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

– Η ΤΕΔΚ Ν. Φλώρινας περιλαμβάνεται πλέον στους Μεγάλους Χορηγούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά από ενέργειες του Προέδρου κ. Ηλιάδη, η ΤΕΔΚ θα αναλάβει το κόστος ανανέωσης των διαδρόμων ξιφασκίας, γεγονός καθοριστικό για την ανάληψη νέων διοργανώσεων ξιφασκίας στο μέλλον.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση