Florina EuroCup 2010

Άλλη  μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση πέρασε στην ιστορία αφήνοντας πίσω ευχάριστες εντυπώσεις και μερικές δεκάδες  νέους φίλους της Φλώρινας.
Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκαν το σύνολο των ξένων αποστολών όχι μόνο για την αρτιότητα της διοργάνωσης αλλά όσο, κυρίως, για την μοναδική φθινοπωρινή ομορφιά που προσφέρει ο τόπος μας.
Στον αγωνιστικό τομέα χαρακτηριστική είναι  η «γερμανική κυριαρχία» αφού τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα σάρωσαν τα μετάλλια. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Aτομικά
1 DOERR Georg GER –
2 PERELMANN Mark GER –
3 RAISCH Andre GER –
3 VEGH David SVK

Ομαδικά
1 Γερμανία
2 Αυστρία
3 Σερβία

Από τους Φλωρινιώτες αθλητές καλύτερη θέση έλαβε ο Δούδος Δημήτριος (18ος). Συνολικά συμμετείχαν 67 αθλητές από 12 χώρες (ατομικά) και 13 ομάδες (ομαδικό). Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα και φωτογραφίες στο: www.oxif.gr/eurocup .
Το παρόν στους αγώνες έδωσαν ο Βουλευτής κος Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Νομάρχης κος Ιωάννης Βοσκόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κος Μπάμπης Μιχαηλίδης κα.
Η Οργανωτική Επιτροπή θεωρεί υποχρέωση  της να ευχαριστήσει δημόσια τον  Νομάρχη Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο, την  ΑΝΦΛΩ Α.Ε., τα ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ, την SOLAR ENERGY SOUMPASIS, τον Δήμο Φλώρινας, την Αστυνομική Δ/νση Φλώρινας, τα ΜΜΕ του Νομού, τις Εκτυπώσεις Αριστείδου, τα Ξενοδοχεία King Alexander, Λύγκος, Αντιγόνη, το «Πέτρινο», τον κο Χρήστο Μιμιλίδη και όλους όσους βοήθησαν λιγότερο ή περισσότερο στην οργανωτική προσπάθεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση