Ασημένιος Jordan

Με επιτυχία στέφθηκε η επανεμφάνιση του Ιορδάνη Ηλιάδη στα Κύπελλα Ξιφασκίας, ύστερα από, σχεδόν, 3 μήνες αγωνιστικής  απραξίας. Ο Jordan αν και μόνο 17 χρονών δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει αποτελέσματα και στην Μεγάλη Κατηγορία.
Εμπόδιο στην πορεία του για το Χρυσό Μετάλλιο στάθηκε ο Καββαδίας του Αιγάλεω, από τον οποίο έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Χειμώνα.

 

 

– Το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας αποφάσισε, ύστερα από την επιθυμία πολλών Παλιών Ξιφομάχων, να εντάξει στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Φωτιάς την διεξαγωγή του 1ου OPEN στο Ξίφος Μονομαχίας Ανδρών και Γυναικών ως εξής:
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 στις 16:00 μμ Ξ.Μ. Ανδρών – Γυναικών.
Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν ενεργό δελτίο της ΕΟΞ ή ενεργή Ιατρική Βεβαίωση. Οι νικητές θα μοιρασθούν πλούσια δώρα χορηγών και είναι σίγουρο ότι θα ξυπνήσουν αξέχαστες αναμνήσεις και συναισθήματα.
Δηλώσεις  Συμμετοχής: με φαξ στο 2385044601, με email στο oxif93@yahoo.com, στα γραφεία του Ομίλου ή στο Γυμναστήριο SPORTSHOUSE (2385025702)
– Τέλος, το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί πως είναι υποχρέωσή του να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές και αθλήτριες Δούδο Π., Αριστείδου Α., Βέικου Δ., Ταλίδου Π., και Μαλάμα Π., για την εισαγωγή τους, με το προνόμιο των αθλητικών τους επιτυχιών, στα ΑΕΙ της προτίμησής τους. Συγχαρητήρια!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση