Χάλκινοι οι πιτσιρικάδες

– Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος γύρισαν οι πιτσιρικάδες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων (Ξίφος Ασκήσεως), το οποίο έγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Οι «μικροί» νίκησαν την Γ.Ε. Ηρακλείου για την 8άδα και την Λ.Ο.Αιγάλεω για την 4άδα. Τον δρόμο για τον τελικό τους «έκλεισε» η Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω και στον μικρό τελικό αντιμετώπισαν τον Πανελλήνιο τον οποίο και νίκησαν με 45-39 κατακτώντας την 3η θέση του Βάθρου. Για την ιστορία την ομάδα αποτελούσαν οι Αφορόζης Βασίλης, Τσώκας Αστέριος, Γεροσίδερης Παναγιώτης και Μπαντίκης Άγγελος.
Στα κορίτσια ξεχώρισε η Αγάπη Γκιουλέκα με την είσοδό της στην 1η 8άδα, ενώ στο ομαδικό τα κορίτσια κατέλαβαν την 5η θέση.
– Το επόμενο σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με το Ξίφος Μονομαχίας. Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα συμμετέχει με πλήρεις ομάδες 10 αγόρια και 10 κορίτσια. Το ίδιο σαββατοκύριακο οι Τσώκας και Ζαχαρόπουλος θα ταξιδέψουν στο Όσναμπρουκ της Γερμανίας για να συμμετάσχουν στο Διεθνές Κύπελλο Εφήβων που διοργανώνεται εκεί.
– Ο Πρόεδρος του Ομίλου θα συμμετέχει στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα. Επίσης, τις ανάγκες διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νέων στην Φλώρινα τον ερχόμενο Μάρτιο, θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει ο Πρόεδρος με τον Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Μπιτσαξή. Τέλος, την πιθανότητα ένταξης της ξιφασκίας στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου Φλώρινας θα θέσει στον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Χ. Αηδόνη.

 

{gallery}pana2011{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση