Χρυσά τα κορίτσια του ΟΞΙΦ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Εντυπωσίασαν στην πρώτη τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και ο λόγος γίνεται για τις Fantastic 4 μικρές κοπελιές του Ο.ΞΙ.Φ. οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Πανκορασίδων στο Ξίφος Μονομαχίας το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα.
Οι «μικρές» δεσποινιδούλες Άρτεμις Μπαντίκη, Χριστιάνα Γαζέα, Αντωνία Ζαφειρίδου και Ζωή Μοσχοπούλου επιβλήθηκαν άνετα της Μακεδονικής Λέσχης (45-38) και ανέβηκαν για πρώτη φορά στη ζωή τους και σίγουρα όχι τελευταία, στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου.
Η προπονήτρια τους, Γιάννα Χρήστου, δήλωσε: «Έχω γευτεί πολλές δυνατές συγκινήσεις κατά την διάρκεια της αθλητικής μου καριέρας. Σαν προπονήτρια σίγουρα αυτό το χρυσό μετάλλιο είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες. Όσο αφορά τα ατομικά η είσοδος της μαχητικής Αντωνίας Ζαφειρίδου στην 8άδα ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα. Το άγχος και η απειρία δεν άφησε και τα άλλα παιδιά να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα ατομικά. Το μέλλον σίγουρα ανήκει σ’ αυτήν την ομάδα…»
– Στην τελευταία συνεδρίασή του το Δ.Σ. της ΕΟΞ αποφάσισε την ανάθεση της ευθύνης διοργάνωσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών – Γυναικών 2011 στον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας. Έτσι το διήμερο 12-13 Μαρτίου περισσότεροι από 200 ξιφομάχοι θα δώσουν στην Φλώρινα το αγωνιστικό τους παρών.
– Τέλος, μεγάλη τιμή για τον Ο.ΞΙ.Φ. αλλά και για τον ίδιο προσωπικά αποτελεί η απόφαση της ΕΟΞ για την νέας σύνθεση της τεχνικής επιτροπής, στην οποία περιλαμβάνεται ο Προπονητής κ. Πέτρος Τσώκας.

 

{gallery}panpr2011epee{/gallery}

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση