Και το Κύπελλο στον Νικόλα!!!

Επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί ο Νικόλας Τσώκας κατακτώντας μετά το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Εφήβων 2011 στο Ξίφος Μονομαχίας. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε, επίσης ο Χρήστος Σταυρίδης, ο οποίος αν δεν είχε κάνει μια ήττα (4-5) στον 1ο Γύρο θα ήταν μέσα στα μετάλλια (7ος). Ο Τάσος Ζαχαρόπουλος δεν ταξίδεψε λόγω ίωσης.
Στο Ξίφος Μονομαχίας Κοριτσιών η  Πρωταθλήτρια Γεωργία Αθανασίου έμεινε ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα από την κορυφή 2η, ενώ 8άδα έκαναν επίσης η Κοκκινίδου, Σταυρίδου και Καλυβιάνου.
Στο Ξίφος Ασκήσεως ο Δημήτρης Δούδος έμοιαζε να «βαραίνει» από τον τίτλο του Πρωταθλητή και έμεινε χαμηλά (5ος) ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν ο Ηλίας Τσαρτσιταλίδης (8ος). Στα κορίτσια η Θεοδώρα Στέλλα έκανε, επίσης, 8άδα.
Οι  αγωνιστικές υποχρεώσεις του  Ο.ΞΙ.Φ. ολοκληρώνονται με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών 16,17/4 και 7,8/5 στην Αθήνα.
– 3 προσκλήσεις για συμμετοχή σε αγώνες παρέλαβαν πρόσφατα στον Ο.ΞΙ.Φ.: Χανιά 22 Μαΐου,  Κύπρος 28 Μαΐου και Σουηδία Ιούνιος.
– Τους Περιφερειακούς Αγώνες με την ονομασία «Κύπελλο Άνοιξης 2011» προγραμματίζει ο Όμιλος να διοργανώσει στο Κλειστό Γυμναστήριο Αετού του Δήμου Αμυνταίου την Κυριακή 15 Μαΐου 2011. Η Προκήρυξη των Αγώνων θα αναρτηθεί σύντομα στο www.oxif.gr.
– Το 5ο Καλοκαιρινό Κάμπ των Πρεσπών είναι ήδη γεγονός. Μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο (www.oxif.gr/camp ) της επίσημης προκήρυξης, το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από σχεδόν όλους τους συλλόγους είναι πολύ έντονο και οι προσφερόμενες θέσεις θα μοιάζουν λίγες.  
 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση