Ανακοίνωση

Με αφορμή το πρόσφατο πρωτόγνωρο κρούσμα ντόπινγκ που έπληξε τις τάξεις, το κύρος και την ηθική υπόσταση της Αθλητικής Οικογένειας του Ο.ΞΙ.Φ., το Δ.Σ. σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα (χθες) Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 αποφάσισε:
Α) Να καλέσει σε έγγραφη απολογία τον αθλητή Διαφωνίδη Απόστολο εντός 48 ωρών (έως την Παρασκευή 10/6).
Β) Να αναθέσει στο μέλος του Δ.Σ. Φουντούκη Δημήτριο να έρθει σε επικοινωνία με εκπρόσωπο του Ε.Σ.ΚΑ.Ν με σκοπό την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις παράνομες ουσίες που ανιχνεύθηκαν στο 1ο δείγμα του αθλητή.
Γ) Να διακηρύξει την σταθερά έντονη και σαφή υποστήριξη του συνόλου του προπονητικού team του Ομίλου των οποίων η επαγγελματική, η εκπαιδευτική και η ηθική αξία και επάρκεια είναι αδιαπραγμάτευτη.
Κατά  την διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Ομίλου και Πατέρας του ελεγχόμενου αθλητή, κος Σάββας Διαφωνίδης έθεσε την παραίτησή του από το αξίωμα του Πρόεδρου στην διάθεση του Δ.Σ. για λόγους ευθιξίας, αίτημα που έγινε προσωρινά δεκτό. Αντικαταστάτης ορίσθηκε ο Αντιπρόεδρος κος Χρήστος Παυλίδης.
Τέλος, το Δ.Σ. αναμένοντας την εισήγηση της Δικαστικής Επιτροπής και την τελεσίδικη απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας επιφυλάσσεται να αποφασίσει σχετικά στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του.

Από το Δ.Σ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση