Ευχαριστίες για το 2ο Florina Εurocup

 

Η Οργανωτική Επιτροπή νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλλαν στην άριστη διεξαγωγή του 2ου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ξιφασκίας Εφήβων στην Φλώρινα, στις 29 και 30 Οκτωβρίου 2011.
Ειδικότερα θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Ι. Βοσκόπουλο, στον Πρόεδρο της ΕΟΞ  κ. Μ. Κατσιαδάκη,  στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κ. Δ. Ηλιάδη,  στην ΔΕΗ Α.Ε., στο Ξενοδοχείο KING ALEXANDER και σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού Φλώρινας.
Επίσης, οφείλουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους προμηθευτές της εκδήλωσης, μεταξύ των οποίων τον κ. Ι. Αριστείδου, τον κ. Κ. Γεωργόπουλο, τις Εταιρεία Εκτυπώσεων Άποψη και Δημιουργία – Αμύνταιο, τα εστιατόρια της πόλης για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσέφεραν σε όλους τους καλεσμένους μας.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στο Αστυνομικό Προσωπικό της Α.Δ. Φλώρινας, στα στελέχη και την αθλητική ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ., τον κ. Σπύρο Παπαχαρίση, την Τεχνική Γραμματεία των Αγώνων και τους Διαιτητές, τους υπαλλήλους του Δήμου και του ΔΑΚ Φλώρινας, στην διοίκηση του Νοσοκομείου Φλώρινας και βέβαια στο σύνολο του φίλαθλου κοινού που αγκάλιασε τους αγώνες για 2η συνεχή χρονιά.  
Η καθοριστική συμβολή όλων δίνει την σιγουριά πως το «Florina Eurocup» αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας.
 
Για την Ο.Ε. «FLORINA EUROCUP 2011»
Ο Πρόεδρος
Χρήστος Παυλίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση