«Μια ανάσα από την κορυφή…»

όνο 135 βαθμοί χώρισαν, τελικά, τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας από την κορυφή της Γενικής Βαθμολογίας Σωματείων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας. Αν και η απόσταση από τον Πανελλήνιο Γ.Σ. μειώθηκε στο μισό σε σχέση με πέρυσι (300 βαθμοί), η έλλειψη σπάθης και το κόστος μετακίνησης στην Αθήνα, τόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, έπαιξαν το ρόλο τους.

Τελική Βαθμολογία Σωματείων της ΕΟΞ 2012

final_oxif2012.jpg

Αναλυτικότερα, ο Ο.ΞΙ.Φ. κυριάρχησε στα Πρωταθλήματα -13 και -17 και «έμεινε» στην 2η θέση στα -20 και Ανδρών/Γυναικών. Όσο αφορά τα λοιπά χαρακτηριστικά, που όμως δεν μετρούν στην Γενική Βαθμολογία, ο Ο.ΞΙ.Φ. «κατέβασε» τους περισσότερους αθλητές και αθλήτριες σε επίσημες διοργανώσεις της ΕΟΞ από κάθε άλλο σωματείο, και έχει την μεγαλύτερη δραστηριότητα διοργάνωσης Αγώνων και Κάμπ στην Ελλάδα. Βαθμολογήθηκαν περισσότερα από 50 σωματεία από όλη την Ελλάδα.
Το Δ.Σ. του Ομίλου θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει δημόσια όλα τα παιδιά και το προπονητικό team, που υπερέβαλλαν εαυτόν, τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας και την ΠΑΣΥΠΚΟ για την άριστη συνεργασία και, τέλος, να συγχαρεί τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο για την Νίκη του.
Στην Κύπρο θα βρεθούν το σαββατοκύριακο τα στελέχη του Ομίλου, Πέτρος Τσώκας και Στάθης Γεροσίδερης, μετά από πρόσκληση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας με την ευκαιρία του Κυπέλλου Satellite «ΑΦΡΟΔΙΤΗ».
Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού ήδη έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για να υποστηρίξει την Βασιλική Βουγιούκα στην τιτάνια ολυμπιακή της προσπάθεια.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα δώσει το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αφού ήδη έχει εξασφαλίσει εισιτήρια για να υποστηρίξει την Βασιλική Βουγιούκα στην τιτάνια ολυμπιακή της προσπάθεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση