Χαμηλότερα του αναμενόμενου το Ξίφος Ασκήσεως

 

Χωρίς καμία συμμετοχή στις οκτάδες  των ατομικών αγωνισμάτων «κύλησε» άδοξα η 1η φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων (-17) στο Ξίφος Ασκήσεως το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ο.ΞΙ.Φ.

Την παρτίδα έσωσε η  ομάδα των αγοριών (Κίζος, Παπαχαρίσης, Ρεπάτσης και Χρυσικός) η οποία  πραγματικά πάλεψε και έφθασε στο χάλκινο μετάλλιο. Οι αθλητές μαζί με το μετάλλιο κατέκτησαν και τα bonus εισαγωγής στα ΑΕΙ – ΤΕΙ.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται το Πανελλήνιο Εφήβων με το Ξίφος Μονομαχίας και ο Όμιλος θα συμμετέχει με 19 αθλητές και αθλήτριες.

Ικανοποιημένη γύρισε από την Βουδαπέστη η Ολυμπιονίκης Ιωάννα Χρήστου. Παρά την κόπωση από το πολύωρο οδικό ταξίδι, η παρουσία της στο ισχυρότερο Grand – Prix της σαιζόν, η πρώτη μετά από το 2009, κρίνεται απολύτως επιτυχημένη με 4 νίκες – 2ήττες στον 1ο γύρο και τελική κατάταξη 72η στις 128 συμμετοχές. Επόμενος σταθμός η Βαρκελώνη 9 και 10 Μαρτίου.

Περισσότερες από 200 προβλέπεται  να είναι οι συμμετοχές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων (-20), την ευθύνη διοργάνωσης  του οποίου έχει αναλάβει η Φλώρινα (16-17 Φεβ. 2013), με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Φλώρινας.

Εκ παραδρομής λησμονήθηκε η αναφορά των ονομάτων των κ.κ. Ν. Καρυπίδη, Ε. Στάιου και Μ. Τσιώκα Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την Ετήσια Γιορτή και την Κοπή Βασιλόπιτας του Ο.ΞΙ.Φ. την περασμένη εβδομάδα. Ο συντάκτης του Δελτίου Τύπου ζητά ταπεινά συγνώμη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση