3 Συνεχόμενα Χρόνια Πρωταθλητές οι Έφηβοι!

 
 
Καθεστώς τείνει να γίνει η κυριαρχία των εφήβων στο ξίφος μονομαχίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -17. Για 3 συνεχόμενα χρόνια (2011-2012-2013) οι Έφηβοι του Ο.ΞΙ.Φ. στέφονται Πρωταθλητές Ελλάδας προκαλώντας σεβασμό από κάθε αντίπαλο.
Φέτος οι Αφορόζης, Ηλιάδης Κ., Τσώκας Α. και Σκενδέρης στον τελικό αντιμετώπισαν τον Κολλέγιο Ν. Ηρακλείου (45-33) αλλά σίγουρα τον τίτλο του «αγώνα γκράν – γκινιόλ» απονέμεται στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Οδυσσέα Χαλανδρίου (37-36). MVP των αγώνων ο Παντελής Αφορόζης με 1 χρυσό (ομαδικό) και 1 αργυρό (ατομικό). Συνολικά 93 συμμετοχές και 16 σωματεία.
Άψογη και η εμφάνιση των κοριτσιών με «αργυρές» τις Σταυρίδου – Κωσταντίνου – Καλυβιάνου – Ζιώτα (13 ομάδες) και «χάλκινη» την Άρτεμις Μπαντίκη (63 συμμετοχές).
 
 
 
Και τώρα τα φώτα της ξιφασκίας στρέφονται στην Φλώρινα. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η πόλη μας φιλοξενεί την 2η σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς στην χώρα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών (-20). Συνολικά 200 αθλητές και αθλήτριες θα «παίξουν» στο ΔΑΚ Φλώρινας σπαθί που θα εντυπωσιάσει όσους βρεθούν από το πρωί (9:30 πμ) και στους τελικούς των ατομικών το Σάββατο στις 20:00 μμ. Το σημαντικότερο είναι ότι οι Φλωρινιώτικες συμμετοχές (ατομικά και ομαδικά) διεκδικούν δυνατά τα χρυσά μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες. Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους τους Φλωρινιώτες να στηρίξουν, από κοντά, τις προσπάθειες των παιδιών μας.
 
Πολύ δυνατά «προχωρά» και το 7ο Κάμπ των Πρεσπών. Το Early Booking (www.oxif.gr), η μετατροπή του Πατουλίδειου σε πραγματικό «παλατάκι» με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεσπών και μεγάλης εταιρείας Τηλεπικοινωνιών (facebook.com/cosmote) αλλά και η αναβάθμισή του σε «προτεινόμενο» από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου  έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών αθλητών και ομάδων από πολλές χώρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση