Επιτυχίες εν μέσω…σεισμικών δονήσεων!

Χωρίς να είναι εντελώς βέβαιο πως δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ των σεισμικών δονήσεων και των συγκλονιστικών εμφανίσεων των ομάδων του Ο.ΞΙ.Φ. το σαββατοκύριακο στο ΔΑΚ Φλώρινας, το σίγουρο είναι ότι έγιναν και έγιναν αισθητοί από όλους μας.
Συνολικά 5 χρυσά – 3 ασημένια – 1 χάλκινο είναι η αποκομιδή της πιο επιτυχημένης παρουσίας του Ομίλου σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EVER!. Γεγονός που τον ανακύρηξε πολυνίκη σύλλογο, 1ο στην συγκομιδή βαθμών και 1ο στην γενική κατάταξη των σωματείων πανελλαδικά.

Αναλυτικά τα επιτεύγματα των αθλητών και αθλητριών μας είχαν ως εξής:

Στο Ξίφος Ασκήσεως Νέων Ανδρών:
Ατομικά 1ος Ιορδάνης Ηλιάδης
Ομαδικά 1ος Ο.ΞΙ.Φ. με Ηλιάδη Ι., Ηλιάδη Δ., Δούδο και Κατικαρίδης.
Στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων Γυναικών:
Ατομικά Αθανασίου Γεωργία Σταυρίδου Άννα
Ομαδικά 2ος Ο.ΞΙ.Φ. με Αθανασίου, Σταυρίδου Κοκκινίδου και Μπαντίκη.
Στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων Ανδρών:
Ατομικά 1ος Τσώκας Νίκος Ομαδικά 2ος Ο.ΞΙ.Φ. με Τσώκα, Ζαχαρόπουλο, Αφορόζη και Σταυρίδη.
Στο Ξίφος Ασκήσεως Νέων Γυναικών:
Ατομικά Στάντσιου Ελισάβετ Ομαδικά 3ος Ο.ΞΙ.Φ. με Στάντσιου, Καφάση, Αριστείδου και Στέλλα.

Στους Αγώνες συμμετείχαν 145 αθλητές και αθλήτριες από 25 σωματεία από την Κρήτη έως την Φλώρινα και από την Θεσσαλονίκη έως την Πάτρα.

Το Δ.Σ. θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει δημόσια τους αθλητές, τις  αθλήτριες και το προπονητικό team, οι οποίοι όλοι μαζί «έγραψαν» την χρυσή σελίδα του συλλόγου, τους γονείς, τους φίλους και τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το Κλειστό Γυμναστήριο της Φλώρινας, τον Δήμο Φλώρινας, την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Αστυνομική Δ/νση Φλώρινας, την Ταξιαρχία Φλώρινας, το προσωπικό του ΔΑΚ Φλώρινας, τα Ξενοδοχεία και Εστιατόρια της περιοχής μας, την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, τον ΠΑΣΥΠΚΟ (διαιτητές) και  τον Σπύρο Παπαχαρίση. Όλοι  έβαλαν το λιθαράκι τους στην άριστη διεξαγωγή των Αγώνων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα σωματεία όλης της Ελλάδας που επέλεξαν να στείλουν τις ομάδες τους στην πόλη μας, παρά το πολύωρο κοπιαστικό ταξίδι.

Περισσότερες φωτό. στο group του ΟΞΙΦ στο fb https://www.facebook.com/groups/oxifsocial/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση