Στην Ουγγαρία οι Μικροί – στην Ελβετία ο Στάθης

Παρά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών  υποχρεώσεων στις Πανελλήνιες Διοργανώσεις, συνεχίζεται η συμμετοχή των  ξιφομάχων σε διεθνείς αγώνες.

Έτσι, λοιπόν, αναχωρεί αύριο  Παρασκευή 10 Μαΐου για το Bekes της Ουγγαρίας 9 μελής αποστολή για συμμετοχή στο CSABA CUP 2013. Οι Σκενδέρης, Τσώκας Α., Γεωργιάδης, Ντώνου, Μοσχοπούλου, Μαγγόνα και Χατζάρα θα λάβουν μέρος στο 5ο Grand – Prix Εφήβων της Σειράς Olimpici, υπό την αιγίδα της Ουγγρικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Σήμερα αναχώρησε για  την Βέρνη της Ελβετίας ο Στάθης Γεροσίδερης μετά από πρόσκληση  της Οργανωτικής Επιτροπής του  Παγκοσμίου Κυπέλλου Ξίφους Μονομαχίας Ανδρών, προκειμένου να διαιτητεύσει στους Αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Ο Ο.ΞΙ.Φ. προγραμματίζει επίσης την  συμμετοχή στο 47ο Solidarity Cup στα Σκόπια (1,2 Ιουνίου), στο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης» στα Χανιά (1 Ιουνίου ) ενώ θα διοργανώσει το Σχολικό Πρωτάθλημα Βορ. Ελλάδας το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Φλώρινα.

Τέλος, όλα δείχνουν ότι το 7ο Κάμπ Ξιφασκίας των Πρεσπών έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των ξιφομάχων, αφού έχουν σχεδόν εξαντληθεί οι προσφερόμενες θέσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση