THESSALONIKI FENCER’S CLUB

 

Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ. έχει την τιμή να ανακοινώσει την ίδρυση παραρτήματος του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στην Θεσσαλονίκη με την ονομασία «Thessaloniki Fencer’s Club-TFC».
Μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της ΔΕΘ και του Ο.ΞΙ.Φ., είναι πλέον οριστικό ότι το μεγαλύτερο Προπονητικό Κέντρο στην Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:00 μμ.

Το TFC (photo) θα φιλοξενείται στον 1ο όροφο του Περιπτέρου Νο 7 δίπλα στο Αλεξάνδρειο. Σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει 16 αγωνιστικές πίστες, πλήρη προπονητική υποστήριξη από το team του Ο.ΞΙ.Φ., πλήρη γραμματειακή υποστήριξη, ενώ σε κάθε νέο ξιφομάχο θα προσφέρει όλα τα υλικά προπόνησης για τον 1ο χρόνο.

Θα μπορεί να φιλοξενεί  όλες τις διαβαθμισμένες αθλητικές  διοργανώσεις Ελληνικές ή Διεθνείς. Ευελπιστούμε, να γίνει σημείο αναφοράς του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και στον Βαλκανικό Χώρο.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα λειτουργίας, τμήματα αλλά και το ετήσιο αγωνιστικό καλεντάρι του Ο.ΞΙ.Φ. στο οποίο θα συμπεριληφθεί και το TFC.

Ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους προπονητές ή προπονήτριες και των 3 όπλων που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με το TFC, με την μέθοδο pay per lesson, να στείλουν το βιογραφικό τους στο oxif93@yahoo.com έως 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Καλούμε όλους τους λάτρεις του αθλήματος να αγκαλιάσουν την νέα Αναπτυξιακή Προσπάθεια μας.

Πληροφορίες: www.oxif.gr, στο FB και στο 2385028600…ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση