2 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11.02.2007

Το απόλυτο πέτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου την 2η μέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νέων – Νεανίδων 2007 στα ομαδικά αγωνίσματα. Στο Ξίφος Μονομαχίας τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια πέτυχαν κάτι μοναδικό, σήκωσαν τα Κύπελλα, αποσπώντας τον θαυμασμό όλων, ενώ στο ξίφος ασκήσεως Νέων πήραν το χάλκινο μετάλλιο.

Αναλυτικότερα στο Ξίφος Μονομαχίας Νέων η ομάδα του Ο.ΞΙ.Φ, αποτελούμενη από τους Ντώνο, Γκίνη, Γυφτόπουλο και Σταμπουλίδη στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος νικώντας στο τελικό την Οπλομαχητική Λέσχη Αθηνών με ένα πόντο διαφορά 37-36 σε ένα αγώνα που όσοι τον παρακολούθησαν σίγουρα θα αργήσουν να τον ξεχάσουν. Ανατροπές στο σκορ, ένταση, πάθος κράτησαν τους θεατές καθηλωμένους μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και δίκαια στο τέλος χειροκρότησαν τόσο τους νικητές όσο και τους ηττημένους.
Ο θρίαμβος συνεχίστηκε με τα κορίτσια μας. Κατόρθωσαν και επιβλήθηκαν απέναντι σε έναν αντίπαλο, τον Πανελλήνιο, που θεωρητικά ήταν το φαβορί. Όμως οι: Ντώνου, Βέικου, Χρήστου και Γαζέα πραγματικά υπερέβαλαν εαυτόν, έπαιξαν πολύ έξυπνα και τελικά σήκωσαν το Κύπελλο. Για την ιστορία το σκορ: 45-42.
Στο ξίφος ασκήσεως Νέων οι: Πυργιλής, Σουμπάσης και Αριστείδου "έμειναν" στην 3η θέση νικώντας τον Πανελλήνιο 45-29. Έχασαν, όμως, την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο, αφού στον ημιτελικό έχασαν 42-45 από τον Αθηναϊκό, αν και προηγούνταν 40-28 στο προτελευταίο παιχνίδι. Κρίμα!
Η συνολική συγκομιδή για τον Ο.ΞΙ.Φ.: 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές του θριάμβου.

[Τα αποτελέσματα των ατομικών αθλημάτων του τριημέρου]

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση